Cybex Aton vs. BeSafe izi go

balet
13. črc 2019

Prosím o pomoc s výběrem vajíčka pro miminko. Ve finálním výběru jsou tyto dvě vajíčka. Mohu poprosit ty, co s nimi mají zkušenost, aby mi napsali výhody a nevýhody těchto autosedaček? Syn má 4,5 kg, jeden a půl měsíce. Hledáme něco, co mu bude pohodlné a dobře do ní zapadne a nebude tam plavat. Máme vajíčko z levné kočárkové trojkombinace a není to ono...Moc děkuji za rady. 😉

marketa2016
13. črc 2019

Na první jsme měli be safe izi go a tomu bych nevytknula absolutně nic. Teď na dvojčata jsme koupili 2x cybex aton M i isize a ještě nemůžu posoudit používání, ale třeba už na pohled je rozdíl v kvalitě látky, kdy se mi u be safe zdala lepší, jinak testy bezpečnosti, co si pamatuji dopadají hodně podobně. U oboru sedaček se mi prostor pro dítě zdá být podobný, že tam pěkně zajede a je chráněno z boku. A rozdíl je ještě že besafe ma 5-bodový pás a cybex 3-bodový. Obě mají případně vložku pro menší děti, ale to už asi s 4,5kg není potřeba...sama jsem zvědavá na používání cybexu v praxi, protože v rámci stejné bezpečnosti je v důsledku dost levnější (včetně základny), což u nás hrálo taky roli, když člověk už kupuje 2ks...ale máme obě značky sedaček i ve větší kategorii pro prvního syna, kdy be safe je základní a cybex náhradní v druhém autě a obě jsou v pohodě.

kackaw
14. črc 2019

Ani s jednou nemam osobni zkusenost, ale pokud neresite financni rozdil, sla bych(podle toho, co jsem nacetla) do besafe