Autosedačka KinderKraft XPEDITION ISOFIX 2021 black. Máte zkušenost?

hannast
7. pro 2022

Máte prosím někdo zkušenosti se sedačkou KinderKraft XPEDITION ISOFIX 2021 black?

pe_tu_ss_ka
8. pro 2022

@hannast pro jak staré/velké dítě? KinderKraft autosedačkám bych se vyhnula obloukem, jsou to stejné krámy jako podobné nania a pod..

vercaaevzen
10. pro 2022

@pe_tu_ss_ka nám třeba pan v obchodě s autosedačkami KK doporučil. Že je to na stejné brdo jako joie. KK jsme měli, ale manžel se o ní z boku opřel a zlomil bok opěrky, tak jsme si jeli pro tu joie a kromě barvy je stejná jako KK

zelenaesmolda
10. pro 2022

@vercaaevzen
ne,joie opravdu neni stejna jako KK,nesir bludy.

@hannast
KK je cinsky sunt,v zadnem pripade nebrat.
Pokud chces opravdu kvalitni sedacku tak se na fb podivej do skupiny Autosedacky-bezpeci pro deti.

pe_tu_ss_ka
10. pro 2022

@vercaaevzen určitě to není stejné, ale přesvědčovat nebudu. Na stejné úrovni s joie je značka recaro.

@hannast Jinak my máme vyzkoušenou axkid minikid 2, syn má 4 roky a stále v ní jezdí. Dceři máme koupenou besafe stretch (protože nová minikid má užší hlavovou opěrku). Obě jsou čistý protisměr a jsou na pásy, takže se dá krásně regulovat místo pro nohy dítěte.

vercaaevzen
10. pro 2022

@zelenaesmolda nešířím bludy 😉 jen jsem napsala, co nám řekl prodejce autosedaček, to za prvé a za druhé, měli jsme obě, takže můžu porovnat a za mě jsou skoro stejné, jen joie má držák na pití.
Svůj názor snad ještě napsat můžu ne? Nikomu ho nenutím, tak jako ty 😉 přeju dobrou noc

vercaaevzen
10. pro 2022

@pe_tu_ss_ka jo tu taky doporučil, jelikož ji neznáme, vzali jsme joie 🙂

zelenaesmolda
11. pro 2022

@vercaaevzen
Tvuj mylny nazor ale muze zpusobit tragedii.

vercaaevzen
11. pro 2022

@zelenaesmolda je to pouze názor, nikde nikomu nic nevnucuju. Jestli ty to chápeš jinak je pouze a čistě tvůj problém. Prosím neodepisuj mi, zbytečně tu spamujeme 😉