Ahojky, chtěla bych se zeptat, jak jste spokojeni s autosedačkou Cybex Aton basic. Taky by mě zajímalo, jak vám pasovala ta dokulata novorozenecká vložka, jestli tam prckovi moc nebambelala hlavička. Koukali jsme, že Maxi cosi má takový spíš polštářek, jestli to není lepší. Díky za postřehy...
http://www.cybex4u.cz/cybex4u/eshop/0/0/5/420-A...
Ahoj, sedacku jsme meli a spokojenost. Uz je na ceste k novym majitelum. 🙂 A hlavicka teda nelitala. Predpokladam, ze od podzimu tam stejne date zavinovacku do autosedacky- my meli Zoe od Emitexu a super. Ja ten polstarek nevytahovala vubec. :D Jezdila s nim porad.
ahojky, já mám tedy Cybex pallas pro starší, takže zkušenosti se sedačkou pro úplný prcky s touhle značkou fakt nemám. :( Ale podle obrázku to vypadá, že to šedivé s dírou je prostor, kam zapadne hlavička a tím by mohla být fixovaná. Asi by bylo dobré se na to jít podívat a důkladně to prozkoumat 🙂 moc jsem nepomohla co :D
Tak přeji hodně štěstí s výběrem. 😉
Já ji pro dceru měla. Byla dobrá, žádná negativa nemůžu říct. Hlavička držela dobře v té novorozenecké vložce. Tak kolem 6ti měsíců jsem jí sundala a holka jezdila bez. Používala jsem taky zavinovačku od emitexu. Ta byla bezva. Sedačka vydržela do 10-11 měsíců. Pak jsem jí za půlku prodala do týdne.
@vcelka_peta no taky mě to napadlo, ale nevím, jestli ta díra není malá a jestli ho to nebude tlačit, právě mě to překvapilo, že ta vložka vypadá jinak než u většiny jiných vajíček... musíme se na ni někam zajet podívat, ale bez mimča to stejně neodzkoušíme...
@petule284 takže ta vložka vám vyhovovala, tak to je super a jak dlouho jste v ní malou vozili? No je fakt, že nad tou zavinovačkou uvažujeme a kolik měla malá, když jste začli tu zavinovačku používat?
@missa111 Tak to je fajn, tak myslím, že do ní asi taky půjdeme.
Díky za info holky 🙂
@tinulla123
Zavinovačku hned z porodnice, mám v bazárku fotku, kde ji nabízím. 😉 Takže od narození. Je to praktické, člověk nemusí tahat deku, která sjíždí atd. Dcera se narodila na konci října. My jsme teda autem moc nejezdili, jen nejnutnější cesty k lékaři atd. Teď má 8,5 měsíce a cca 9kg a 71cm. 😀 Ještě by určitě vydržela (do 13kg), ale už se s malou dají i delší cesty (předtím řvala jako tur, nedalo se to 😅 ), ale už by to asi nebylo pohodlné. Jinak dcera je větší na svůj věk, tak podle toho se neřiď. 😀 😕 Takže autosedačku máme už větší. Ještě tu zavinovačku jsem používala i doma, dá se do kočárku atd. praktická věc. 🙂
Tuto autosedacku jsem pouzivala pro obe deti, maximalni spokojenost. Oba byli malinkaty 3 kilovy a v pohode. Pro dceru jsem mela zavinivacku do autosedacky. Vyuzivsla jsem ji i do kocarku, byla to jedna z nejpouzivanejsich veci.
Taky se rozhoduji mezi touto a Cybex aton 4 - ta ma jeste system proti bocnimu narazu..myslim, ze je tahke znacka opravdu kvalitni, takze se toho urcite nebojim. Jen se stale nemohu rozhodnout, zda si priplatit nebo ne..a potom me taky laka ta zakladna base 2 belted na pridelani pasy. Mate s tim nektera zkusenost?
@zizibou když jsme byli na technické kontrole s autem, tak nám řekli že máme jednu z nejlepších autosedaček, takže jsem byla ráda, že mi pochválili můj výběr 🙂
Opravdu se tu nenajde nikdo, kdo má cybex aton basic? ☹