Každý z vás preferujete dodání nákupu v trochu jinou dobu. Jaký čas dodání je ale obecně nejoblíbenější? Tipujte, ve kterých dnech v týdnu a ve kterých hodinách si naši zákazníci nejčastěji nechávají dovést zboží a zkuste zároveň odhadnout proč.
Z nejpřesnějších tipů vylosujeme jednu z vás, která od nás získá e-kupón v hodnotě 800 Kč na nákup prostřednictvím Tesco Potraviny on-line na http://nakup.itesco.cz. Tipovat můžete až do dnešní půlnoci. Správnou odpověď a výherce zde vyhlásíme zítra do 10:00.
Já myslím, že sobota 9-11 hodin 🙂
v sobotu v 10 hodin aby byl dostatek jídla na víkend. doba kdy už jsou vyspalí po náročném pracovním týdnu.
Já myslím pátek,čas cca 17.00-19.00hod. to už jsou z práce lidi doma..nebo ještě když je nejlevnější doprava 🙂
Tak ja myslim, ze v patek mezi 16.00 - 18-00 hod, kdy je vetsina lidi doma a kdy chteji mit zasoby na vikend 🙂
pátek cca 18:00 🙂
Zdravím, tipnu si neděli cca 17-18 hodin...kdy rodina dělá zásoby na cely týden, aby se nemusela zdržovat v tydnu velkým nákupem, a jen dokupovavat drobnější rychlý nákup např.pečivo, ovoce..
pátek 18-20hodina
Myslím, že pátek kolem 17hod...
Pátek kolem 18:30 - aby nemuseli jezdit do obchodu, stát řady..
Tak já si myslím že v pondělí mezi 18:00 -20:00 zásoby na týden a do večerky budeme chodit jen pro pečivo
Zdravim ja bych rekla, ze je to patek 18-20h. Kdo chce dobrovolne travit vikend velkym nakupem? To si radeji v sobotu prispime a nebo vyrazime na prima vylet a z patku uz je navareno nebo aspon vse pripraveno a tak je vic casu na rodinu a bezva zazitky 😉
V pátek odpoledne až navečer, (cca 16-20hod), aby o víkendu nemuseli nakupovat
pátek odpoledne či navečer
pátek 19 -21 hod a sobota 8 - 11 hod
16-20 hod pátek
čtvrtek 17: 00
Tipla bych sobotu 8-11, dost často si bohužel až v tuto dobu uvědomím co chci o víkendu vařit a že mi to vlastně doma chybí a ve vesnické jednotě to mít nebudou...🙂
Pátek večer - nákup před víkendem, cca 18-20 hod.
Tipuji čtvrtek kolem 18. hodiny, velký nákup na víkend, lidé se bojí front a velkého návalu v pátek, tak nakupují už ve čtvrtek 🙂
pátek 7-10 ..protože víkend, a protože jsem netušila tak jsem zkoukla ceny za dovoz :D
Čtvrtek 18-20 hodiny
Tipuji pátek mezi 17-18 hodinou
Čtvrtek 18:30
Já si myslím, že v sobotu po obede, interval tak mezi 12-16, většina maminek je doma uklízí, pere, tak ocení, když se nákup sam doveze a rovnou se z něho na sobotní večer připraví něco dobrého na zub
Tipuju pátek odpoledne 15-17 🙂
Čtvrtek 16.00-18.00
Myslím,ze sobota,dopolední hodiny, nějak 9-11, protože lidi mají volno,zaroven se jim po týdnu v práci nechce chodit nakupovat
Pondělí dopoledne.
Pátek 17-20hod z důvodu blížícího se víkendu a cen za dopravu 🙂
Tipla bych, že pátek, aby byly na víkend pořádně zásoby. Čas 6 hod večer. To už bývají doma i pracující lidé.