Úterní soutěž - Dejte nám tip na oblíbenou kosmetiku

klararohlikcz
15. pro 2015

Nakupujete na internetu? Pokud ano, jaké zboží nejčastěji? Jestli internetové nákupy pro vás nejsou zrovna to pravé, co konkrétně vám na nich nevyhovuje? Podělte se o vaše zkušenosti. Na Rohlik.cz najdete také sekci kosmetiky, kde máme známé značky nebo také přírodní kosmetiku Bio-D.

Mám tu pro vás dnešní soutěž. Dejte nám tip na vaší oblíbenou kosmetiku, váš příspěvek vložte sem do dnešní půlnoci a já na konci týdne vyberu vítěze 🙂
Pět z vás odměním dárkovým balíčkem značky Nivea.

Těším se na vaše příspěvky 🙂

jjustyna
15. pro 2015

Já miluju kosmetiku Nivea. Vyhovuje mi a tu vůni znám už od dětství. 🙂

kaciska7
15. pro 2015

Naše malá používa Hipp takže vetšinou kosmetika od Hippu , na zadeček ji obědnáváme Medvídka a maminka ma ráda Garnier 🙂 takže toto pokud nekupujem v Avonu :D

zzandulkaa
15. pro 2015

Musela jsem díky problémové pleti přejít na dražší kosmetiku. Nedám teď dopustit na Mary Kay. Je neparfémovaná, antialergenní a opravdu mi vyhovuje. Niveu využívám na tělo a využívá ji i manžel na holení. Nejlepší je pro něj balzám po holení.

verkaunka
15. pro 2015

Zdravíme, my používáme Hipp, ta krásně voní, a kamarádka mi dala na vyzkoušení kosmetiku Nivea, a tu si také nemůžu vynachválit, takže jí sama už také kupuji.... to jsou takové typické vůně pro miminka... a v neposlední řadě používám Weledu, hlavně olejíček a mléko na koupání...

loc
15. pro 2015

Já mám moc ráda dětskou kosmetiku Sebamed, krásně voní a malému vyhovuje 🙂. A na opruzeniny potom měsíčkový krém od Weledy 🙂 . A nejraději kosmetiku kupujeme přes internet, je to pohodlné, nehrozí, že to nebude sedět (jako např u oblečení 😀 ) a také je to většinou levnější než v kamenném obchodě 🙂.

skyvik
15. pro 2015

Dceři kupuji kvalitní kosmetiku pro atopiky, je to především Hipp (který neuvěřitelně nádherně voní) a Bioderma. Mně vyhovuje na tělo Nivea a na obličej Vichy. Přes internet objednáváme poslední dobou hlavně příkrmy v akci, hračky a všemožné potřeby pro mimčo, je to pohodlné, rychlé a nemusím se tahat s kočárem po přeplněných obchodech.

mari90
15. pro 2015

U nas nejradeji pouzivame kosmetiku od Nivei. Moc krasne mi voni. A ja jelikoz mam problematickou plet, pouzivam jeste kosmetiku od Ryoru 🙂

nicky_2
15. pro 2015

tak Nivea to je klasika, u nás byste našli moooc výrobků této značky, máme ji moc rádi, už jsem ji naučila používat i manžela, ten si vystačil s modrým krémem snad na všechno 😀 ale teď používá balsám a vodu po holení, krém určený pro muže a nemůže si je vynachválit. Proto pro malou, když jsem zvažovala nákup kosmetiky, tak to vyhrála taky Nivea a nejlepší jsou pro nás vlhčené ubrousky, ty přímo milujeme!!!
Ale jinak pro dceru používám i Hipp, který krásně voní a měli jsme i Weledu a tu si taky nemůžu vynachválit, ten jejich měsíčkový olej je prostě úžasný.
Jinak na internetu momentálně nakupuji nejčastěji věci pro malou, ať už oblečení, hračky, tak i např. příkrmy nebo kaše.

evapelclova
15. pro 2015

U nás používáme niveu a hipp, jsou to nejlepší značky na trhu, nejlepší je sprchový krém od nivei pro malou, je bezvadný.

lenass
15. pro 2015

U nás děti používají vše od HIPPu a my ostatní máme rádi Niveu, starou dobrou klasiku......Nesmí chybět Garnier Micelární voda, krémy od Ryoru a taky nedáme dopustit na kosmetiku Dove. Takže všeho chuť. 🙂

jija
15. pro 2015

Mam rada Ryor, je to ceska značka a mam pocit,že ji zalozila paní na mateřské 🙂 a po škole jsme tam chtěly všechny pracovat (mam vystudovaný obor technologie mléka, tuku, detergentů a kosmetiky a všechny holky jsme to studovaly kvůli kosmetice 😉)

amalka89
15. pro 2015

Dřív sem pouzivala dražší kosmetiku,az když sem začala žít s manželem navedl mě na niveu a tu teď používáme celá rodina🙂 když dceru po koupání krmim z lahve,tak se můžu ucmuchat,jak voní🙂

ustarana
15. pro 2015

používam kozmetiku Eucerin a Ryor.

filipatereza
15. pro 2015

Máme rádi přírodní kosmetiku Eoné. Hodně ráda používám a dále doporučuji mycí olej na zadečky Medvídek s rozprašovací lahvičkou, což je přírodní a velmi levná alternativa klasickým vlhčeným ubrouskům. Spousta maminek je pak překvapená a zklamaná, že se nedá koupit v každé lékárně, ale jen na internetu..🙂

martullinda93
15. pro 2015

U nás je oblíbená nivea a alverde

juliemichal
15. pro 2015

kluci používají kosmetiku hipp a od nivei.
a my používáme kosmetiku od garnieru a taky od nivei

lenuli3622
15. pro 2015

my jedině nivea ať už pro nás dospělé tak i pro syny 🙂

petratr
15. pro 2015

Když byli synové malincí, tak jsem používala Hipp, ale teď už jedině Niveu, krásně voní a vstřebá se do kůže, takže u nás je to top🙂 Nedám taky dopustit na přírodní kosmetiku od Hádka.

sereza
15. pro 2015

já používám klasickou modrou Niveu v plechovce, ted v těhotenství jsem si koupila Nivea tělový krém s bambuckým máslem.......mám ráda tu vůni 🙂 moje dcera jí od mala říká: Olivea :D a už to tak zůstalo...

lenula4
15. pro 2015

Na internetu nakupuju všechno možné, od elektroniky po dětské příkrmy, plínky, dárkové poukazy a teď jsem na rohlíku objednala obří prací prášek a aviváž v akci a i s dopravou se mi to vyplatí..ušetřilo mi to čas a nemusím se s tím tahat 🙂 A hlavně výběr na internetu je veliký!
Kosmetiku máme oblíbenou více druhů, teď máme tělový baby krém od Nivei, jinak používáme Mixu.

nefertiti20
15. pro 2015

Jelikož jsem atopik, nejvíce se mi i v dospělosti osvědčila kosmetika Sebamed.. Pokud zrovna není, tak je fajn i Mixa či Bioderma..🙂

luckapol
15. pro 2015

U nás je oblíbená kosmetika Johnson´s baby, Nivea a Dove.

bledulka84
15. pro 2015

Pro malou jedině Hipp nebo Excipial kids, já sama nedám dopustit na kosmetiku od La Roche Posay, i když používám i jinou a Niveu u nás používá hlavně muž a je spokojený.

zuzalinkak
15. pro 2015

U nás frčí nivea pro dospěláky i mrňata. 🙂

bobulinka
15. pro 2015

Nejsem na "hadříky", ale na krabičky, pixličky a voníčí lahvičky. Na pleť používám mandlovomactipánové mléko od Loccitane. Je pekelně drahé, takže si vždycky nechám koupit na vánoce či narozeniny. Jinak klasika - Nivea, Dermacol, Oriflame. Pro děti používám též Niveu a olejíček na miminko máme od Hipp.

tomikkubik
15. pro 2015

Bioderma na čištění pleti, krémy, ubrousky pro děti a ostatní výrobky pro děti a dekorativní kosmetika Mary Kay

kacinda
15. pro 2015

Pro deti pouzivame vesmes hipp, jinak pro sebe mam avon, dermacol, oriflame a niveu a manzel gillette, oriflame, avon... i kdyz je fakt ze casto si nabzajem svoje pripravky ,,pujcujem'' kdyz mi dojde pena na nohy, pouziju manzelovu, kdyz potrebuje manzel krem, pujci si muj... asi tak funguje v hodne domacnostech 😉

schiferka
15. pro 2015

Nejoblibenější je zn. Nivea, je kompatibilni k pleti, krasne voni a ma skladne krabicky, lahvicky. Da se koupit snad všude, takze když objednávám na rohlik.cz, beru to vč. kosmetiky 🙂

evusk
15. pro 2015

Nejoblíbenější dětská kosmetika je Hipp, na zadeček užíváme Medvídka a Weledu. Pro maminku nedám dopustit na Yves Rocher.