Nakupujete na internetu? Pokud ano, jaké zboží nejčastěji? Jestli internetové nákupy pro vás nejsou zrovna to pravé, co konkrétně vám na nich nevyhovuje? Podělte se o vaše zkušenosti. Na Rohlik.cz najdete také sekci kosmetiky, kde máme známé značky nebo také přírodní kosmetiku Bio-D.
Mám tu pro vás dnešní soutěž. Dejte nám tip na vaší oblíbenou kosmetiku, váš příspěvek vložte sem do dnešní půlnoci a já na konci týdne vyberu vítěze 🙂
Pět z vás odměním dárkovým balíčkem značky Nivea.
Těším se na vaše příspěvky 🙂
Naše malá používa Hipp takže vetšinou kosmetika od Hippu , na zadeček ji obědnáváme Medvídka a maminka ma ráda Garnier 🙂 takže toto pokud nekupujem v Avonu :D
Musela jsem díky problémové pleti přejít na dražší kosmetiku. Nedám teď dopustit na Mary Kay. Je neparfémovaná, antialergenní a opravdu mi vyhovuje. Niveu využívám na tělo a využívá ji i manžel na holení. Nejlepší je pro něj balzám po holení.
Zdravíme, my používáme Hipp, ta krásně voní, a kamarádka mi dala na vyzkoušení kosmetiku Nivea, a tu si také nemůžu vynachválit, takže jí sama už také kupuji.... to jsou takové typické vůně pro miminka... a v neposlední řadě používám Weledu, hlavně olejíček a mléko na koupání...
Já mám moc ráda dětskou kosmetiku Sebamed, krásně voní a malému vyhovuje 🙂. A na opruzeniny potom měsíčkový krém od Weledy 🙂 . A nejraději kosmetiku kupujeme přes internet, je to pohodlné, nehrozí, že to nebude sedět (jako např u oblečení 😀 ) a také je to většinou levnější než v kamenném obchodě 🙂.
Dceři kupuji kvalitní kosmetiku pro atopiky, je to především Hipp (který neuvěřitelně nádherně voní) a Bioderma. Mně vyhovuje na tělo Nivea a na obličej Vichy. Přes internet objednáváme poslední dobou hlavně příkrmy v akci, hračky a všemožné potřeby pro mimčo, je to pohodlné, rychlé a nemusím se tahat s kočárem po přeplněných obchodech.
U nas nejradeji pouzivame kosmetiku od Nivei. Moc krasne mi voni. A ja jelikoz mam problematickou plet, pouzivam jeste kosmetiku od Ryoru 🙂
tak Nivea to je klasika, u nás byste našli moooc výrobků této značky, máme ji moc rádi, už jsem ji naučila používat i manžela, ten si vystačil s modrým krémem snad na všechno 😀 ale teď používá balsám a vodu po holení, krém určený pro muže a nemůže si je vynachválit. Proto pro malou, když jsem zvažovala nákup kosmetiky, tak to vyhrála taky Nivea a nejlepší jsou pro nás vlhčené ubrousky, ty přímo milujeme!!!
Ale jinak pro dceru používám i Hipp, který krásně voní a měli jsme i Weledu a tu si taky nemůžu vynachválit, ten jejich měsíčkový olej je prostě úžasný.
Jinak na internetu momentálně nakupuji nejčastěji věci pro malou, ať už oblečení, hračky, tak i např. příkrmy nebo kaše.
U nás používáme niveu a hipp, jsou to nejlepší značky na trhu, nejlepší je sprchový krém od nivei pro malou, je bezvadný.
U nás děti používají vše od HIPPu a my ostatní máme rádi Niveu, starou dobrou klasiku......Nesmí chybět Garnier Micelární voda, krémy od Ryoru a taky nedáme dopustit na kosmetiku Dove. Takže všeho chuť. 🙂
Mam rada Ryor, je to ceska značka a mam pocit,že ji zalozila paní na mateřské 🙂 a po škole jsme tam chtěly všechny pracovat (mam vystudovaný obor technologie mléka, tuku, detergentů a kosmetiky a všechny holky jsme to studovaly kvůli kosmetice 😉)
Dřív sem pouzivala dražší kosmetiku,az když sem začala žít s manželem navedl mě na niveu a tu teď používáme celá rodina🙂 když dceru po koupání krmim z lahve,tak se můžu ucmuchat,jak voní🙂
používam kozmetiku Eucerin a Ryor.
Máme rádi přírodní kosmetiku Eoné. Hodně ráda používám a dále doporučuji mycí olej na zadečky Medvídek s rozprašovací lahvičkou, což je přírodní a velmi levná alternativa klasickým vlhčeným ubrouskům. Spousta maminek je pak překvapená a zklamaná, že se nedá koupit v každé lékárně, ale jen na internetu..🙂
U nás je oblíbená nivea a alverde
kluci používají kosmetiku hipp a od nivei.
a my používáme kosmetiku od garnieru a taky od nivei
my jedině nivea ať už pro nás dospělé tak i pro syny 🙂
Když byli synové malincí, tak jsem používala Hipp, ale teď už jedině Niveu, krásně voní a vstřebá se do kůže, takže u nás je to top🙂 Nedám taky dopustit na přírodní kosmetiku od Hádka.
já používám klasickou modrou Niveu v plechovce, ted v těhotenství jsem si koupila Nivea tělový krém s bambuckým máslem.......mám ráda tu vůni 🙂 moje dcera jí od mala říká: Olivea :D a už to tak zůstalo...
Na internetu nakupuju všechno možné, od elektroniky po dětské příkrmy, plínky, dárkové poukazy a teď jsem na rohlíku objednala obří prací prášek a aviváž v akci a i s dopravou se mi to vyplatí..ušetřilo mi to čas a nemusím se s tím tahat 🙂 A hlavně výběr na internetu je veliký!
Kosmetiku máme oblíbenou více druhů, teď máme tělový baby krém od Nivei, jinak používáme Mixu.
Jelikož jsem atopik, nejvíce se mi i v dospělosti osvědčila kosmetika Sebamed.. Pokud zrovna není, tak je fajn i Mixa či Bioderma..🙂
U nás je oblíbená kosmetika Johnson´s baby, Nivea a Dove.
Pro malou jedině Hipp nebo Excipial kids, já sama nedám dopustit na kosmetiku od La Roche Posay, i když používám i jinou a Niveu u nás používá hlavně muž a je spokojený.
U nás frčí nivea pro dospěláky i mrňata. 🙂
Nejsem na "hadříky", ale na krabičky, pixličky a voníčí lahvičky. Na pleť používám mandlovomactipánové mléko od Loccitane. Je pekelně drahé, takže si vždycky nechám koupit na vánoce či narozeniny. Jinak klasika - Nivea, Dermacol, Oriflame. Pro děti používám též Niveu a olejíček na miminko máme od Hipp.
Bioderma na čištění pleti, krémy, ubrousky pro děti a ostatní výrobky pro děti a dekorativní kosmetika Mary Kay
Pro deti pouzivame vesmes hipp, jinak pro sebe mam avon, dermacol, oriflame a niveu a manzel gillette, oriflame, avon... i kdyz je fakt ze casto si nabzajem svoje pripravky ,,pujcujem'' kdyz mi dojde pena na nohy, pouziju manzelovu, kdyz potrebuje manzel krem, pujci si muj... asi tak funguje v hodne domacnostech 😉
Nejoblibenější je zn. Nivea, je kompatibilni k pleti, krasne voni a ma skladne krabicky, lahvicky. Da se koupit snad všude, takze když objednávám na rohlik.cz, beru to vč. kosmetiky 🙂
Nejoblíbenější dětská kosmetika je Hipp, na zadeček užíváme Medvídka a Weledu. Pro maminku nedám dopustit na Yves Rocher.
Já miluju kosmetiku Nivea. Vyhovuje mi a tu vůni znám už od dětství. 🙂