Život s dětmi je super, i když občas přináší různé (tragikomické) situace 😀 🙂 Už se vám maminky někdy stalo, že se váš drobeček pustil do zkrášlování a spotřeboval vám rtěnku, řasenku nebo oční stíny? Nebo si na sebe napatlal super drahý krém proti vráskám? Tahle holčička si třeba spletla paletku očních stínů s čokoládou (ale nebojte, nic se jí nestalo) 😝
U nás je to na denním pořádku. Nejhorší je, že si děcka vždy vyberou ty nejdražší pripravky, které se většinou koncentruji po kapkách a oni vyliji celou flasticku do vany... Takže u nás musí být vše schovano hodně vysoko :D
Zrovna včera jsem zjistila, že mi vysypal bronzer za pětikilo :(
Zatim ne, mam kluka, tak me to snad ani neceka 🙂
Moji hosi zatim maji na konte jeden rozbity parfem a podlahu nalestenou mym drahym gelem na vlasy 🙂
Asi před půl rokem, mi moje tříletá dcera vyhrabala sadu tužek od Cliniqu a vymalovala si tím zeď v pokojíčku. Zatím její nejdražší originál, co do rozsahu práce tak do spotřeby materiálu.
Zdravím, vzhledem k tomu, že mám dva kluky, tak ne a doufejme, že na to ani nepřijde 😀
Ano, zrovna včera jsem starší dceři přinesla sprchový gel do pokoje z koupelny, aby ho syn nemohl tajně použít, když ,,dělá bubliny". Bráním Niveu běžně, mladší dcerka zase pomádu na rty- šminky využívám já málokdy, ale malý chce aspoň pudřenku, tak se tajně snaží dostat do poličky u starší dcery-bývá obvykle odhalen. A koukám, že v koupelně není moje Weleda, tak počkej zítra.Škoda, že 😈 čert už odešel!
Můj syn si asi v roce maloval oči mojí řasenkou - on i řasenka to přežili, ale já jako matka jsem měla málem infarkt🙂. Teď jako téměř tříletý si přivlastnil moji voňavku - a používá ji k zahánění imaginárních tygříků, kteří nám neustále běhají po bytě a on se jich bojí. Takže tu běhá, stříká voňavkou do vzduchu a volá "kšá, kšá". Musel si navonět samozřejmě i všechna svoje autíčka, aby na ně tygříci nemohli. Snažím se každý večer vysvětlovat, že tygříky nejvíce odpudí, když se umyje, vyčistí si zoubky a zaleze do postele, ale stejně musí usínat s voňavkou v ruce🙂.
Naše dcera asi v roce našla tatínkovu indulonu.... no, co budu povídat... byl to mazec 😀
19 mesicni syn mi vcera vecer za dohledu starsich sourozencu vymackal telove mleko do bubnu pracky... 😒😂
Tak my máme vše zavřené, schované a nebezpečné věci zamčené. Takže naštěstí se nestalo nic takového a synovi jsou 2roky. 🙂 Ale co ho šíleně baví je vytahovat z balíčku jeden vlhčený ubrousek za druhým a utírat tím sebe a vše kolem, spotřebu má velkou i 4 balíčky za hodinu.
@domca89 cistotny klucina 😀 😀
U nás zatím jen celý jídelní stůl natřený sudocremem a jedna lahev pěny do koupele vylitá najednou do vany. Obojí hezky klouzalo, myslela jsem, že už děti nikdy nedostanu z vany.
Jo a ty ubrousky, to taky frčí, stejně jako u @domca89. Dcera je na to uplně ujetá. Utírá s tím sebe, stůl i kočku.
@monikagurthova Až moc, ve dvou letech po sobě odnese nádobí do myčky, když se mu podaří vysypat si jídlo z talíře, tak ho do posledního drobečku vysbírá a když něco rozleje, ví kde jsou utěrky a jde si to vytřít. Až si říkám, že by si z něj jeho tatínek mohl vzít příklad. Ten po sobě naopak neuklidí nic. 😂 😂 😂 😂
Ne
Tak vypatlat mi cokoladovou paletku od Too Faced, jdu si hodit :D
Ne, protože doma nic takového nemám. Ale zato dost často např. během dvou koupání vypatlají komplet šampón, sprcháč i pěnu do koupele 😖
@konidana ty nepoužívás ani rasenku?! Nic?!
@konidana I to se počítá 😀😉
@sisstin Však taky ta slečna z toho byla dost vedle, že nevěděla, jestli se smát, nebo brečet 😀😀😂
Můj syn 15 mesicu mi snedl červenou rtěnku. Rozbil stíny od Lancome za 750 kc, vydloubal Artdeco tvarenku, rozbil nespočet pudru, rozkousal štětec, rozpatlal řasenku po posteli, vyblizal stíny z paletky, rozpatlal lesk na rty po sedačce a nespočet dalšího... 😂
😂😂😂😂
Mám sice dva kluky, ale ti se taky chtěji malovat, tak obcas jim prejedu nos pudrem. Ale už mi tužkou na oči nakreslili obrázek na zrcadlo, z pudru si mladsi udelal blaticko🙂) Nastesti nemam silene drahou kosmetiku🙂) Pak nepocitam vymackane nove sprchace, jak chteji ve vane moc bublinek. jednou vzal starsi penu na holeni a objel s ni celou podlahu v dome..
@aleenka1234 Ne, přijde mi to jako ztráta času 😉 Řasenku jsem použila asi dvakrát do tanečních (pod nátlakem mamky) :D
Teda když to tak čtu jeste ze mam kosmetiku hooooodne vysoko zavrenou ve skříňce 😀
Syn má teprve 2roky a 2mesice,ale jakmile začal vnímat a chodit, musel vše okusit a vyzkoušet. Takže když mě vidí,ze se voním, musím ho navonět taky.Tak mi ukazuje mista, kde všude chce navonet samozřejmě tatínkovou vůní. A ted s přibývající zimou jsme začali používat jelení lůj a ten mi teda sundal z poličky a kousek ukousl. Vypadalo to,ze mu chutnal,protože ho nechtěl dat z pusy ven.