Milé maminky,
dnes jsem se v diskuzi dozvěděla, že se vám naše mističky na svačiny líbí a že jsou pro vás novinkou 🙂
Proto o ně dnes uspořádáme soutěž! Dnes mě zajímají dvě otázky:
1) Kolikáté výročí od založení letos slaví MAM?
2) A jaké je to úplně nejzamilovanější jídlo vašeho dítěte.
Nápovědu na první otázku najdete na www.mambaby.com 🙂
Soutěž trvá do zítřejší 9. hodiny.
Přeji hodně štěstí!
1)40let
2) u nás se sní s chuti vše 🙂
1) 40let
2) u nás zatím vede losos s bramborem 🙂
1) 40 let
2) červená řepa na oběd a melouny, toho by se mohl ujíst 🙂
1) 40 let
2) víceméně naštěstí vše, nejraději ale asi těstoviny s rajčatovou omáčkou
1)40 let
2) akorát začínáme s prikrmy 🙂 na mrkvicku se moc netvarila, za to dyni tu miluje- nechápu 🙂 ale těším se až budem zkoušet maso a různý mixy🙂)
1-40rokov
2-u starsej krupica,u mladsiehk zatial mamkine mliecko
1) 40 let
2) dcerka toho zatím moc nepojí, ale jednoznačně vedou meruňky 🙂
1) 40 let
2) rajská 🙂
1) 40 let
2) vše co se dá rozpatlat a vše tím uspinit
1) 40 let
2) kaše z batátů
40 let a nejvic miluje mlecko :D i kdyz od pondeli zkousime mrkvicku, mlecko zatim vede!
1, 40 let 2, neni to vychovne ale syn miluje hranolky, dcera mleko od maminky, manzel stejka z bejka a ja grilovanou zeleninu vseho druhu ;)
1) 40 let
2) nejradeji ma zeleninovou polevku se zviratky
40 let, těstovinky a telecí maso
Spolrcnost MAM slavi 40 výročí a mi mu ptejeme vse nejlepší a hodně uspechu v nivem rozvoji. Jste super
A jak jinak nez ze ma rad syn polevcicky ale když se ukaze na stole svickova tak to by snedl i kastrol a naberackou 🙂
1)40 let
2)vývar s nudlama
1)40 let 2) topinky s cesnekem :-*
1) 40
2) květák, zloutek, brambor
1) 40 let
2) nejraději mlsame jablíčka
1) 40 let
2) starší miluje rajskou, řízky a hranolky (z trouby samozřejmě), a mladší baští všechno, ale nejčastěji se dožaduje "kurky" (okurka) 😀 😀
1. 40 let
2. Zatím ještě mateřské mléko ale v nejbližších dnech začneme s příkrmy, tak jsem sama zvědavá. 😊
1) 40 let
2) nejradši má chleba s lučinou nebo cokoli, co může ukrást mamince z talíře🙂))
Slaví 40. narozeniny. Dcerka sní vše, ale asi nejraději má špagety, které vcucává. Baví ji to a směje se tomu 🙂
1) 40 let
2) Dcerka má k jídlu nejradši dětské piškoty a pak vše, co jí tatínek.
1) 40let
2) maso v jakékoliv úpravě a hrozny
1) 40 let
2) Dcera miluje okurky, ale pokud bych měla vybrat jídlo jako jídlo, byly by to brambory na másle nákrájené na kostičky s rozmixovaným vepřovým nebo hovězím masem. Jí to už 8 měsíců skoro každý týden a pokaždé si pomlaskává a vždy vše sní🙂
40 let a dítě právě miluje vejce na všechny způsoby😃 prostě Koko je u nás velice oblíbené zvíře😃
1) 40 let
2) u prvniho syna vedou testoviny na vsechen zpusob a zeleninaa u druheho syna se teprve uvidi, zatim mu ted teprvou budou dva mesice 🙂
1) 40 let
2) bramborova kase 😉 Obecne jidlu teda od malinka moc neda...
1) 40 let
2) kupodivu mrkvička :D