Hezké ranko přeji! ❤ Z medailonku už asi víte, že se jmenuji Míša a jsem součástí marketingového týmu značky LOVI, která se zaměřuje na produkty pro miminka a jejich maminky. Více jak 10 let neustále vyvíjíme naše výrobky, které jsou v souladu se sacím reflexem miminka. Ale myslíme také na maminky – naše výrobky LOVI se zaměřují na ochranu laktace a hlavně na podporu toho nejcennějšího – kojení.
Tento týden vám na tomto fóru představím výrobky LOVI trošku podrobněji, zaměřím se na konkrétní rady a tipy a určitě se dočkáte také několika soutěží. Můžete navštívit také náš blog, kde si budeme povídat o nejrůznějších tématech.
Ráda bych se na začátek zeptala - jaké výrobky vám nejvíce ulehčují péči o miminka? 👶
Za mně dudlík a plenky, v případě potíží s kojením nesmí chybět lahvičky a sterilizátor
Netekouci hrnek protoze jinak mame vsude potopu. A ac jsou Vojtovi dva roky tak na noc dudlik jinak bychom nespali😅
Určitě netekoucí hrníček. Je to super věc. 👍
@makynaeliska U nás také fungoval dudlík jako uspávadlo 😉
@petkasadelkou Souhlasíme 😉
Mě třeba nejvíce od LOVI pomohla odsávačka MM, bez ní bychom mohli kojení zabalit, syn ležel v nemocnici a já musela odsávat, naštěstí vše dobře dopadlo a já mohla pak ještě další rok kojit.
Plenky, dudlík a určitě kočárek 🙂. Protože naše malá spí přes den jen v kočárku. Je tak zvyklá, už od miminka, kdy jsem s ní byla pořád venku.
Pleny a vlhčené ubrousky...a autosedačka s kočárkem
U nás od narození vedou dudlíky. Jediná značka, kterou syn přijal ;) a já zas miluju ty motivy...teď jsem do zásoby koupila nové Buddy Bear a ty miluju já ;)
Zatím jsme nevyzkoušeli jiný sortiment ale dudlík vede na plné čáře <3
Za nás je to taky jednoznačně dudlík 😀 Mrňous je na něm závislý. Taky jsem vděčná za chůvičku, protože malého vše probudí a musí spinkat za zavřenými dveřmi 🙂
@evik_svistik Tak tohle nás těší nejvíce....jsme moc rádi a jsem ráda, že vše dopadlo dobře. Někdy musí maminky na začátku zabojovat, aby mohly dále přirozeně kojit....jste bojovnice! 🙂
@butterfly79 S kočárkem naprosto souhlasím 🙂
@popelucha
@leniczka88
@lenkajan Dudlíky prostě vedouuuu! 🙂 Na spinkání, na uklidnění, na odpočinek....😉
U prvorozené dcery to byli dudlíky ten design ♥️
Teď u druhé to vyhrajou zase doufám 🙂
@misa_lovi U nás tedy používáme dudlíky a kojení se nám nedařilo, takže pomohly lahvičky a teď vede netekousí hrnek a hrnek s brčkem.
@pavlabartova Všechno praktičtí pomocníci...a možná i výbava většiny maminek 😉
Dudlik, plenky, vlhceny ubrousky, ohrivacka lahvi protoze moje 15m miminko porad v noci pije mlicko 😅
U nás dudlík nikdy nefrčel, ale vždycky jsem ocenila odsávačku na mléko. To je pro mě obrovský pomocník. A rozhodně nevylévací hrníčky s oušky, ze kterých se malý umí obsloužit sám.
Na začátku jednoznačně odsavačka mm a lahvičky, protože se mrňous nedokázal přisát, takže dostával moje mléko z lahvičky. O několik měsíců později se ještě přidal dudlík, díky kterému teď usíná sám v postýlce a já můžu zatím kouknout co nového ve světě 🙂
Takže se vlastně hodí říct "Díky LOVI, jste pro nás super parťák!"
@denisahradecka Tak to je krásné, že pořád pije mléčko! 😉
@jednamaminka ❤❤❤❤ Děkujeme....tohle je prostě NEJ!!!! 😘
@misa_lovi Té elektronické jsem se trochu bála, tak jsem pořídila dvoufázovou ruční a jsem naprosto spokojená. Bála jsem se, že to nebudu moc dostatečně regulovat podle svých potřeb. Ale popravdě jsem elektronickou odsávačku nikdy nevyzkoušela. Za chvilku budu zase rodit a určitě si ji s sebou vezmu už do porodnice.
Moje dcera miluje dudlíky LOVI...a mě se moc líbí design👏
@mozec Do porodnice se určitě hodí! Já jsem u první holčičky odsávačku vůbec neřešila a pak jsem byla strašně ráda, že v porodnici měli k dispozici elektrickou. Doma pak také ruční. Určitě si ještě tento týden budeme povídat o našich LOVI odsávačkách - máme nějaké novinky 😉
@verunkanatalka Děkujemeeee! Určitě budete mít tento týden možnost také nějaké vyhrát 😉
Dudlíky, lahvičky a netoukouci hrníček. 😊
Určitě jsou to vlhčené ubrousky a dudlík