Milé maminky, podělte se s námi o to, který produkt, případně produkty z řady Linola jste používali a které se vám v boji s ekzémem osvědčily nejvíce. Jedné z vás pošleme novinku v řadě Linola - krém na ruce Linola Hand.
Dobrý den, používáme olej do vany a zabral na oba kluky🙂
Dobrý den, dcerka má ráda šampón od Lineli-nepálí v očičkách a je jemný 😉
Dobrý den,
syn má 11 měsíců a je atopik. Pomáhá mu velmi tělové mléko Linola, skvěle mu suchou kůži celého tělíčka zvláční a zklidňuje ekzemické plochy. Do koupele jsme velmi spokojeni s olejem Linola Fett Ölbad.
Kosmetiky, která je na trhu jsme vyzkoušeli hodně, ale právě Linola splnila mou spokojenost v péči o naše děťátko.
Mohu doporučit Linola Fett,okamžitě a viditelně zabírá na dětský ekzém,po flekách,zarudnutí,svědění-ani památka,opravdu zázrak a příjemně voní!Je to super a jsme spokojeni🙂
zasadně linola do koupele
Perfektní je linola allbath (do koupele, nejsem si jistá jak se píše), ale mým nejoblíbenějším produktem je linola krem 50g , ale ten černý , málo mastný. Jinak jsem vyzkoušela už všechny produkty, každý měsíc si udělám radost
Za nás určitě linola fett 😉
No nám na nejvíce postižená místečka velice pomohl krém Linola Fett, který jsme dostali a zůstali mu věrní🙂 jinak pouříváme různé olejíčky do koupele.
Opět a zase musím vynachválit olej do koupele. Fakt jednička!
Ahoj nam sa najviac olejova prisada do kupela fett olbad 🙂
My jsme měli olej do koupele a byli jsme spokojeni.
Měli jsme a zatím stále máme Linolu do koupele. Pro nás to nejlepší 😀
U nás vyhrává Linola Fett Ölbad.
Linola fett jednoznačně.Po vyzkoušení všeho možného i nemožného na 4 měsíčním synovi, kdy jsem v posledních týdnech doma shromáždila slušný arzenal masti a krému, konečně minuly týden zabral tento krém.Uf,konečně to je za námi...Chystám se i na další přípravky.
Nevim, zda to lze rici jednoznacce.
My bojujeme v kombinaci - sprchacek Linola Dusch und Wasch + do vany pridavam olej Linola Fett Ölbad , na telo Linola Lotion a na tvare Linola Face.
Myslim, ze je dulezita celkova pece. Když budu mit drazdivy sprchac, je jakekoliv mazani k nicemu.
Synovi nejvíc zabrala kombinace oleje a krému /Linola-Fett Ölbad, Linola Lotion/ A na hlavičku nám zabral šampón - syn se pak přestal i škrábat na hlavičce.
Linola krem na suchou kuzi používali jsme hned po příjezdu z porodnice
Hezký den, u nás to je tato trojka olej do koupele, tělový krém a krém na obličej. Na tyto výrobky nedám dopustit. Po hromadě odzkoušených výrobků nám nejvíce pomáhají. A ta vůně 🙂
olej do vany používame od 6m. super
Ještě před třemi dny jsem neměla o Linole ani ponětí, pak jsem to tady všechno pročetla a hned koupila Linola Lotion a musím říct, že jsem nadšená, syn trpí na hodně suchou kůži na nohách a od té doby, co ho natírám Linolou má nohy heboučké, byla jsem úplně v šoku, že to zabralo tak moc rychle. Takže moc děkuji, že jste na MK, děkuji, děkuji, děkuji. Nedám už na Linolu dopustit a určitě pořídím i jiné výrobky. Krém krásně voní a rychle se vstřebá, prostě senzace 😀
S ekzemem mame problem v lete. Pouzivame na koupani linolu do koupele, malyho bavi mydlit se 😉 a pak mydli i segru
Nám se na ekzém osvědčila olejová koupel a fett krém 🙂
@petratr ja sa tak veľmi teším 🙂 veľmi vám ďakujem, že ste mi napísali 🙂 naozaj mám obrovskú radosť a držím palce, nech už sa má synček len a len lepšie 🙂 Krásny večer a ďakujem 🙂
Ďakujem krásne dievčatá 🙂 Som veľmi rada s každou z vás a veľmi ma teší, že máte s Linolou také skvelé skúsenosti 🙂 Ešte raz ďakujem 🙂
@hipposkin
@skyvik Baby, ja si nepamätám, že by mala Lenka mastné vlasy po kúpeli.... normálne sa kúpe, namáča si vlasy a potom jej dám Linola šampón, opláchnem pod tečúcou vodou a klop klop klop - vlásky krásne a dokonca sa jej oveľa lepšie rozčesávajú než kedykoľvek predtým 🙂 Skúšali ste aj podobný spôsob?
Olejová koupel, je skvělá 🙂
@simi_linola Taky budeme asi muset oplachovat pod tekouci vodou, pak to mastne nebude 🙂 Jen uz by mohla sedet, vleze se to vsechno provozuje hur 🙂
Zatím jsme na dceru, která trpí ekzémem, Linolu nepoužili, ale chystáme se na olej do vany. Jen doufám, že po něm nebude mít mastné vlasy jako po olejíčku od Weledy 🙂 Z ostatních produktů zrovna zkouším na jednu ručičku sudocrem a na druhou Lipobasi repair, ono je to hodně o zkoušení, tak uvidím, zda něco zabere..