Jak by podle vašich nejmenších vypadal ten nejlepší domek? Nechte je postavit z kostek LEGO DUPLO ten nejlepší. Fotku nám nahrajte do fóra. Připojit můžete i komentář s tím, co je podle vašich malých architektů na domě to nejlepší. Pět nejkreativnějších odpovědí odměníme stavebnicí LEGO DUPLO Rodinný dům. Pro všechny soutěžící máme také připravená srdíčka. 🙂
Tak toto je náš domeček. V každém spravném domečku u nás nesmí chybět parkovací místo na auto, a jak je vidět na první fotce kreativitě se meze nekladou, viz lední medvěd na střeše, lev stojící vedle pasoucí se krávy. 😉 Na druhé fotce je pak vidět,jak vypadá domeček po zemětřesení. Ale nic se neděje policie a zachránka už je na místě. 😀
Tohle byla ještě před chvilkou nemocnice... všimněte si holčičky v postýlce...velryby ošetřovali na střeše,ale pak přijel záškodník na vose a nemocnici zboril😂
Aktuálně nejvíc stavíme nemocnici,protože tam syn byl o víkendu a dcerce se mi stýskalo,tak si na to hodně hrajeme,ošetřuje mě plyšáky a odvezli panáčky z Lega sanitkou( náklaďákem),aby oba ty zážitky zpracovali...
Tato stavebnice by nam udelala moc velkou radost. S partnerem jsme oba ze stavebniho oboru a pritel se nemuze dockat az bude s Terezkou stavet domecky z kostek 🙂
Loni jsem velmi chytře objednala všechny vánoční dárky přes internet ale náš byt se velmi záhy začal plnit prázdnými krabicemi. Bylo mi líto tento úžasný stavební materiál jen tak vyhodit a tak jsem začala Kubikovi stavět domek. Největší radost měl z barevných střešních tašek které jsem jako správní klempíři lepili jednu po druhé. Životnost domku ale bohužel nebyla velká a tak jsme museli vymyslet další, pevnější. Náš Kubík totiž pobyt a hru v jakémkoliv domku prostě miluje. Přešli jsme tedy na pevnější konstrukci z PVC vodovodních trubek a já následně strávila několik noci u šicích stroje. Tento domek už je ovšem téměř nesmrtelný a letos stal dokonce celé léto na zahradě. Pak šel celý do pračky a je zase jako nový. A oba kluky nejvíc ze všeho baví otevírat a zavírat dveře a chodit pořád dovnitř a ven. Hrají si prý "na návštěvu" 😍
1. Je třeba vše dobře naplánovat- nákres je důležitý
2. Hlavní je mít střechu nad hlavou
3. Cihly jsou nejpevnější na stavbu- to už věděla tři malá prasátka
4.Každý dům musí mít venkovní posezení ( na stole je třeba mít v míse chovnou stanici šneků)
5. Pořádná lampa u domu je nesmírně důležitá
6. Dům musí strážit bodygárd
7. K domu pořádný vůz
8.Domácí mazlíček- dinosaurus nesmí u domu chybět
Milujeme stavění domečků! No,možná to trochu souvisí s tím, že maminka má vystudované stavebnictví a pracuje ve stavební firmě 😎 naštěstí děti moje stavěcí nadšení sdílejí, takže vám můžeme představit náš dnešní nejnovější projekt 😉 Dům je vhodný pro početnější rodinu duplo-panáčků, má zahradu i terasy....podle čtyřletého syna nesmí chybět garáž na traktor a velký komín. My s dcerkou se tam snažíme propašovat i něco holčičí jako kytky nebo nábytek 😉 bohužel pro nás, je jí teprve rok a půl, takže naše sbírka Dupla obsahuje spíš dopravní prostředky, podvozky...než zařízení domácnosti. Ježíšek holt bude muset poměr trošku vyvážit nějakou pořádně holčičí sadou 😂
😂 Meli jsme z kostek 4 patrovy dum a behem chvilky bum bum. Meli jsme z kostek minove pole😂 Takze nej podle nas je ten, ktery se da poradne rozbourat, behem chvilky zase stoji a pak zase na nej a boradne rozbourat😂 Fotku pridam, az malej dopapa a oblekne si demolicni cepici.