Celý tento týden jsme vám představovali různé typy maminek z Rajecké doliny, které zosobňovalo šest zvířátek – žába, sýkorka, sova, srna, vydra a vlčice. Pomozte nám vybrat, která z nich je ta NEJ!
Kritéria hodnocení necháme na vás… Někoho může zaujmout roztomilý obličej, jinou charakterové vlastnosti. Napište nám, která z maminek je ta vaše oblíbená a proč.
Jednu z odpovědí náležitě odměníme. 🙂 Je tu poslední soutěž o originálního háčkovaného medvídka, tak neváhejte a zapojte se! VYLOSOVANOU VÝHERKYNÍ RUČNÉ HÁČKOVANÉHO MEDVÍDKA SE STÁVA... @marcela8! GRATULUJEME!
Já bych nakříżila všechny dohromady. Někdy to chce klid, někdy trpělivost a někdy trochu zavrcet jako vlčice. Já bych moc chtěla být ta trpělivá vydra, ale i když jsem se v tomhle ohledu hodně zlepšila a už mě jen tak nic nerozčílí, asi jsem pořád z větší části ta vlčice.
Jednoznačně vlčice...přesně ta mě vystihuje a ač můj muž občas nechápe, kde se to ve mě bere, protože před narozením dětí, tomu tak rozhodně nebylo, tak se zřejmě změnily hodnoty a i můj postoj celkově ke světu se změnil.
Tak podle testu jsem trpělivá vydra🙂 a po podrobném prostudování ostatních maminek je vydra moje nejoblíbenější 🙂 i když i žába je taky skvělá, ale vydru s těma jejíma fouskama vyhlašuji jako vítězku!
Určíte sova,páč je moudrá a dovede naslouchat🙃
Pro každé dítě je jeho máma ta NEJ (snad). A je jedno, zda je žába, sýkorka nebo jiné zvířátko.😉
Nejde vybrat jedna, všechny jsou v něčem skvělé a pro děti je jejich mamka ta nejlepší 🙂
Já si myslím, že ikdyž máme většinou pochybnosti jestli vychováváme děti správně, tak pro naše děti jsme vždycky nejlepší. A taky se všechny ztotožňujeme v některých charakterových vlastnostech všech zvířecích maminek. Takže za mě nikdy nemůžeme patřit do jedné přihrádky, proto se mi líbí úplně naprosto všechny zvířecí maminky.
Každá z nich má něco do sebe 🙂 Ale já jsem docela pyšná na to, že mi vyšla trpělivá VYDRA. Přesně takovou mámou jsem chtěla vždycky být a doufám, že mi to vydrží. Zkrátka vědět, kdy pomoct a kdy nechat padnout na ústa je podle mě základ úspěchu 😀
Pro mě je nej ta moje mamka, vždycky mě podržela, i když se mnou třeba nesouhlasila, mám v ní velikou oporu a bez ní bych spoustu věcí nezvládla, když je potřeba, pomůže, jsem ráda, že jí mám a mám moc ráda naše dámské dýchánky. Snad budu i já taková máma. Jinak mi vyšla vyklidněná žába, ale ideální je mít od každého trochu: trpelivost, vlastní hlavu, autoritu, klid, lásku, něhu, prostě vše, co dělá domov a drží rodinu!
...žába, sýkorka, sova, srna, vydra a vlčice.....všechny jsou skvělé,jen musí mít duší mláděte (dítěte),potom si vždy porozumí a budou sehraná parta ❤
Nej mama by mela mit od kazde neco 🙂 Ja hlavne ocenuji kamaradsky pristup 🙂
Za nás ospalá sovička, krásně tu na nás celý týden mrkala a navíc se v tom popisu celkem vidím i když v testu mi vyšla vydra 🙂 ale vlastně i tam jsem si kousek sebe našla 🙂
Kazda mama je pro sve dite ta nej a i kazde zviratku z rajecke doliny ma sve pozitivum. Asi zalezi jak to komu doma vyhovuje- pro nekoho je zivotni motto uzit si zivot cestovanim a poznavanim, jiny je rad za svuj klid...
Prave u nas je zasadni hlavne vse v klidu a pohode a proto je pro me nej vyklidnena zaba.
Každá maminka chce být tou NEJ pro své dítě. A o to se snažím i já. Doufám, že mám v sobě od každého zvířátka kousek. Ať se mnou děti nezažijí nudu jako s mamkou sýkorkou, ať jim stanovuji hranice jako mamka vlčice, ať je nechám objevovat svět jako mamka vydra, byť jsem občas ve střehu jako mamka srna, ať zvládám mateřské povinnosti i po nocích jako mamka sova, ale hlavně být vyklidněná a pohodová jako mamka žába ;) Prostě být pro své děti tou NEJ maminkou i s možnými chybami, které určitě mám
Určitě vlčice. Svá mláďata brání zuby drápy a nebojí se nasadit vlastní kožich.
Každá NEJ máma je vlastně chameleon 😂 - dokáže tím nejlepším způsobem měnit kůži a reagovat na ten svůj 🎁. 🌷
Co se týče zvířátek, tak se mi líbí vydra. Ale to hlavně z háčkovacího hlediska🙂 Snad si ji někdy taky vyháčkují🙂
Nejlepší máma je ta, která dítě miluje nedevše a chce pro něj to nejlepší. Osobně si myslím, že " správná" máma umí uznat svoji chybu a řídí se svým instinktem 🙂
Myslím, že ideální jsou spojené všechny dohromady 🙂 mě vyšla vyklidněná žába myslím 🙂 takže bych měla říct, že ta je ta NEJ 😀 ale momentálně si moc nepřipadám jako nej máma, procházím krizovým obdobím, ale snad už začně být lepší počasí s více slunkem a bude hej 😉 nějak potřebuju restart a nový start. No a děkujeme za fajn týden s Rajecem 😉
@cermij Držím palce, ať je toto období co nejrychleji pryč! A moc děkujeme za Vaše slova díků...
Nejlepší máma je podle mě ta, která bere své děti takové, jaké jsou a takové je taky miluje nade vse❤️ Podle zvířátek jsem vyšla jako sykorka a hodně to sedí 😂 a vůbec si o sobě nemyslím, ze jsem ta nejlepší 😌. Takže bych potřebovala od každého zvířátka něco 😎 ale tato kampaň mě od Rajec hodně pobavila, po dlouhé době někdo vymyslel něco milého a vtipneho, super 👍🏻
@hanacvej Tak to máme radost! Děkujeme za zprávu!
Já myslím ze ta nejlepší máma jsme tak nějak všechny pro své mláďata!podle testu mi vyšla sýkorka..A musím říct ze jsem se v ní trochu viděla..jsem máma jen chvíli ale vím ze i já jsem ta NEJ!
Ta která se o své děti stará a miluje je bezvýhradně navzdory jejich ,, nedostatkům,,
Dle meho nazoru od kazdeho trochu....nic se nema prehanet 🙂
Jaká máma je ta nej? Přece ta, kterou se každá z nás snaží být! Milujeme je, staráme se o ně, snažíme se z nich vychovat dobré lidi, obětujeme se pro ně, ubránily bychom je před celým světem a zároveň se je na něj snažíme připravit. Je úplně putna, jestli na to jdeme jako sýkorky, žabky, vlčice nebo srnky, dokud to děláme s upřímnou touhou dělat to, co nejlíp, není nic, v čem bychom se mohly cítit být lepší než ty ostatní.
Já jsem zjistila ze jsem sýkorka a když nad tím tak přemýšlím,tak asi ano. Nicméně test byl zábavný,zajímavý a zvířátka trefna😊 nicméně souhlasím s tim,ze nejlepší máma je ta,která miluje své děti a ma od každého zvířátka nějakou vlastnost. A i když se mi nepodařilo nic vyhrát,musím říct,ze týden s vama byl zajímavý,zábavný a poucny. Škoda ze už je u konce. Nicméně moc děkuji,ze jste nás navštívili,poučili o pitnem režimu a doufám ze se brzy uvidíme? Moc zdravime do redakce,Katka a Stepanek
@claudie89 Máme radost, moc děkujeme! Dny s kojeneckou vodou Rajec jsou tu už podruhé a věřím, že rozhodně ne naposledy. 😉
Jaká máma je nej??Přeci ta moje!!!
Jaká máma? Vyklidněná žába. 👏
Proč? protože jsem v testu vyšla jako žába já. 😀
A přece každá maminka chce být ta NEJ... věřím že pro Radečka a Honzíčka jsem ta NEJ maminka, kterou by nevyměnili za nikoho na světě ❤
mj. při dvou dětech se ze mě opravdu stává vyklidněná žába. 😉
No není ona roztomilá? nejen svým vzhedem ale i svým chováním, prostě je tou NEJ mámou 👍