POSLEDNÍ SOUTĚŽ O MEDVÍDKA: Jaká máma je ta NEJ?

jana_rajec
Moderátor
21. led 2018

Celý tento týden jsme vám představovali různé typy maminek z Rajecké doliny, které zosobňovalo šest zvířátek – žába, sýkorka, sova, srna, vydra a vlčice. Pomozte nám vybrat, která z nich je ta NEJ!

Kritéria hodnocení necháme na vás… Někoho může zaujmout roztomilý obličej, jinou charakterové vlastnosti. Napište nám, která z maminek je ta vaše oblíbená a proč.

Jednu z odpovědí náležitě odměníme. 🙂 Je tu poslední soutěž o originálního háčkovaného medvídka, tak neváhejte a zapojte se! VYLOSOVANOU VÝHERKYNÍ RUČNÉ HÁČKOVANÉHO MEDVÍDKA SE STÁVA... @marcela8! GRATULUJEME!

beruszka82
21. led 2018

Jaká máma? Vyklidněná žába. 👏
Proč? protože jsem v testu vyšla jako žába já. 😀
A přece každá maminka chce být ta NEJ... věřím že pro Radečka a Honzíčka jsem ta NEJ maminka, kterou by nevyměnili za nikoho na světě ❤
mj. při dvou dětech se ze mě opravdu stává vyklidněná žába. 😉
No není ona roztomilá? nejen svým vzhedem ale i svým chováním, prostě je tou NEJ mámou 👍

krteczech
21. led 2018

Já bych nakříżila všechny dohromady. Někdy to chce klid, někdy trpělivost a někdy trochu zavrcet jako vlčice. Já bych moc chtěla být ta trpělivá vydra, ale i když jsem se v tomhle ohledu hodně zlepšila a už mě jen tak nic nerozčílí, asi jsem pořád z větší části ta vlčice.

germaine
21. led 2018

Jednoznačně vlčice...přesně ta mě vystihuje a ač můj muž občas nechápe, kde se to ve mě bere, protože před narozením dětí, tomu tak rozhodně nebylo, tak se zřejmě změnily hodnoty a i můj postoj celkově ke světu se změnil.

ivisss
21. led 2018

Tak podle testu jsem trpělivá vydra🙂 a po podrobném prostudování ostatních maminek je vydra moje nejoblíbenější 🙂 i když i žába je taky skvělá, ale vydru s těma jejíma fouskama vyhlašuji jako vítězku!

lenakal
21. led 2018

Určíte sova,páč je moudrá a dovede naslouchat🙃

gabkekoczi
21. led 2018

Pro každé dítě je jeho máma ta NEJ (snad). A je jedno, zda je žába, sýkorka nebo jiné zvířátko.😉

misak97
21. led 2018

Nejde vybrat jedna, všechny jsou v něčem skvělé a pro děti je jejich mamka ta nejlepší 🙂

klaryk01
21. led 2018

Já si myslím, že ikdyž máme většinou pochybnosti jestli vychováváme děti správně, tak pro naše děti jsme vždycky nejlepší. A taky se všechny ztotožňujeme v některých charakterových vlastnostech všech zvířecích maminek. Takže za mě nikdy nemůžeme patřit do jedné přihrádky, proto se mi líbí úplně naprosto všechny zvířecí maminky.

sunnurse
21. led 2018

Každá z nich má něco do sebe 🙂 Ale já jsem docela pyšná na to, že mi vyšla trpělivá VYDRA. Přesně takovou mámou jsem chtěla vždycky být a doufám, že mi to vydrží. Zkrátka vědět, kdy pomoct a kdy nechat padnout na ústa je podle mě základ úspěchu 😀

pavlabartova
21. led 2018

Pro mě je nej ta moje mamka, vždycky mě podržela, i když se mnou třeba nesouhlasila, mám v ní velikou oporu a bez ní bych spoustu věcí nezvládla, když je potřeba, pomůže, jsem ráda, že jí mám a mám moc ráda naše dámské dýchánky. Snad budu i já taková máma. Jinak mi vyšla vyklidněná žába, ale ideální je mít od každého trochu: trpelivost, vlastní hlavu, autoritu, klid, lásku, něhu, prostě vše, co dělá domov a drží rodinu!

herberta
21. led 2018

...žába, sýkorka, sova, srna, vydra a vlčice.....všechny jsou skvělé,jen musí mít duší mláděte (dítěte),potom si vždy porozumí a budou sehraná parta ❤

petronellarikov
21. led 2018

Nej mama by mela mit od kazde neco 🙂 Ja hlavne ocenuji kamaradsky pristup 🙂

nikolettab
21. led 2018

Za nás ospalá sovička, krásně tu na nás celý týden mrkala a navíc se v tom popisu celkem vidím i když v testu mi vyšla vydra 🙂 ale vlastně i tam jsem si kousek sebe našla 🙂

pekosek
21. led 2018

Kazda mama je pro sve dite ta nej a i kazde zviratku z rajecke doliny ma sve pozitivum. Asi zalezi jak to komu doma vyhovuje- pro nekoho je zivotni motto uzit si zivot cestovanim a poznavanim, jiny je rad za svuj klid...
Prave u nas je zasadni hlavne vse v klidu a pohode a proto je pro me nej vyklidnena zaba.

miba22
21. led 2018

Každá maminka chce být tou NEJ pro své dítě. A o to se snažím i já. Doufám, že mám v sobě od každého zvířátka kousek. Ať se mnou děti nezažijí nudu jako s mamkou sýkorkou, ať jim stanovuji hranice jako mamka vlčice, ať je nechám objevovat svět jako mamka vydra, byť jsem občas ve střehu jako mamka srna, ať zvládám mateřské povinnosti i po nocích jako mamka sova, ale hlavně být vyklidněná a pohodová jako mamka žába ;) Prostě být pro své děti tou NEJ maminkou i s možnými chybami, které určitě mám

simkru
21. led 2018

Určitě vlčice. Svá mláďata brání zuby drápy a nebojí se nasadit vlastní kožich.

olga_
21. led 2018

Každá NEJ máma je vlastně chameleon 😂 - dokáže tím nejlepším způsobem měnit kůži a reagovat na ten svůj 🎁. 🌷

bimmka
21. led 2018

Co se týče zvířátek, tak se mi líbí vydra. Ale to hlavně z háčkovacího hlediska🙂 Snad si ji někdy taky vyháčkují🙂

pavcatko
21. led 2018

Nejlepší máma je ta, která dítě miluje nedevše a chce pro něj to nejlepší. Osobně si myslím, že " správná" máma umí uznat svoji chybu a řídí se svým instinktem 🙂

cermij
21. led 2018

Myslím, že ideální jsou spojené všechny dohromady 🙂 mě vyšla vyklidněná žába myslím 🙂 takže bych měla říct, že ta je ta NEJ 😀 ale momentálně si moc nepřipadám jako nej máma, procházím krizovým obdobím, ale snad už začně být lepší počasí s více slunkem a bude hej 😉 nějak potřebuju restart a nový start. No a děkujeme za fajn týden s Rajecem 😉

jana_rajec
autorModerátor
21. led 2018

@cermij Držím palce, ať je toto období co nejrychleji pryč! A moc děkujeme za Vaše slova díků...

hanacvej
21. led 2018

Nejlepší máma je podle mě ta, která bere své děti takové, jaké jsou a takové je taky miluje nade vse❤️ Podle zvířátek jsem vyšla jako sykorka a hodně to sedí 😂 a vůbec si o sobě nemyslím, ze jsem ta nejlepší 😌. Takže bych potřebovala od každého zvířátka něco 😎 ale tato kampaň mě od Rajec hodně pobavila, po dlouhé době někdo vymyslel něco milého a vtipneho, super 👍🏻

jana_rajec
autorModerátor
21. led 2018

@hanacvej Tak to máme radost! Děkujeme za zprávu!

lenacvikova87
21. led 2018

Já myslím ze ta nejlepší máma jsme tak nějak všechny pro své mláďata!podle testu mi vyšla sýkorka..A musím říct ze jsem se v ní trochu viděla..jsem máma jen chvíli ale vím ze i já jsem ta NEJ!

qintus
21. led 2018

Ta která se o své děti stará a miluje je bezvýhradně navzdory jejich ,, nedostatkům,,

biton
21. led 2018

Dle meho nazoru od kazdeho trochu....nic se nema prehanet 🙂

rebe
21. led 2018

Jaká máma je ta nej? Přece ta, kterou se každá z nás snaží být! Milujeme je, staráme se o ně, snažíme se z nich vychovat dobré lidi, obětujeme se pro ně, ubránily bychom je před celým světem a zároveň se je na něj snažíme připravit. Je úplně putna, jestli na to jdeme jako sýkorky, žabky, vlčice nebo srnky, dokud to děláme s upřímnou touhou dělat to, co nejlíp, není nic, v čem bychom se mohly cítit být lepší než ty ostatní.

claudie89
21. led 2018

Já jsem zjistila ze jsem sýkorka a když nad tím tak přemýšlím,tak asi ano. Nicméně test byl zábavný,zajímavý a zvířátka trefna😊 nicméně souhlasím s tim,ze nejlepší máma je ta,která miluje své děti a ma od každého zvířátka nějakou vlastnost. A i když se mi nepodařilo nic vyhrát,musím říct,ze týden s vama byl zajímavý,zábavný a poucny. Škoda ze už je u konce. Nicméně moc děkuji,ze jste nás navštívili,poučili o pitnem režimu a doufám ze se brzy uvidíme? Moc zdravime do redakce,Katka a Stepanek

jana_rajec
autorModerátor
21. led 2018

@claudie89 Máme radost, moc děkujeme! Dny s kojeneckou vodou Rajec jsou tu už podruhé a věřím, že rozhodně ne naposledy. 😉

verunkanatalka
21. led 2018

Jaká máma je nej??Přeci ta moje!!!