Poslední SOUTĚŽ o balíček relaxačních pomůcek

klara_kik
5. pro 2015

Přípravy na Vánoce jsou někdy náročné, ale k svátkům už patří klid, pohoda a součástí toho jsou asi pro všechny z nás pohádky. Na kterou z nich se nejvíc těšíte a nikdy si ji nenecháte ujít, i když jste ji viděly snad stokrát? A proč je to zrovna tahle? Podělte se s námi o své pohádkové příspěvky, obrázek je jako vždy vítán 😉 A aby byl váš odpočinek o Vánocích co nejpříjemnější, jedna z vás od nás dostane několik pomocníků z KiKu pro krásný odpočinek 🙂

Toto je naše poslední soutěž, do které se můžete zapojit do neděle 14:00. Pak už se můžete těšit na výsledky všech našich denních soutěží i té velké týdenní. Tak se moc těším, že spoustě z vás zítra uděláme radost!

hohe
5. pro 2015

S čerty nejsou žerty... tu s manželem milujeme... Předříkáváme ji a koukáme se na ni pokaždé o V8nocích několikrát 😀 hlášky z filmu používáme během roku neustále...

smallinka
5. pro 2015

U mě klasicky popelka s L. Šafránkovou 😉 Protože je to skvěle zahrané a taky proto, že bych chtěla být Popelkou 😀

bobulinka
5. pro 2015

Mám hrozně ráda pohádku třetí princ. Ta kombinace Libušky Šafránkové, mladíčka Bartošky a dokonce dvojitého Pavla Trávníka je božská 🙂

petrusew
5. pro 2015

Já se těším na Mrazíka🙂 Můžu ho vidět i několikrát po sobě🙂 Vždycky si vzpomenu na krásné chvíle u babičky, na gauči zachumlaná v dece, na dědečka, který mi předříkával dopředu film a na to, jaké to bylo úžasné. I když je dědeček již 5 let po smrti, vždycky mi tenhle film vykouzlí na rtech usměv a vzpomínky na dědečka jsou živější, než kdy jindy.

petracig
5. pro 2015

Letos se těším na jakoukoliv pohádku, kterou budu moci v klidu shlédnout s nohama nahoře, šálkem kávy a něčeho dobrého k tomu 🙂

katynka1
5. pro 2015

Klasika Mrazik- vždycky přemýšlíme jak natočili ty prasečí sanky baby jagy, že jely samy ve sněhu a nikde žádný stopy ;) a známé slovo od slova 🙂

megy
5. pro 2015

já se pokaždé těším na černobílou popelku, ne tři oříšky pro popelku, ale klasickou popelku s princem Mojmírem, jeho tatínkem Ladislavem Peškem, krásnou popelkou Hruškovou. Je to jediná pohádka, která nemá dotek extrémní techniky. Píseň jedno zrnko popela, jedno zrnko hrášku, abys holka věděla, že máš hejno brášků - to jsou nádherná slova plná naděje, lásky a pomoci, která dnešnímu světu rozhodně chybí. Jen je mi líto, že ji nedávají každý rok 😉

kh
5. pro 2015

Ja miluju s Certy nejsou zerty kvůli postave certa v podani Ondreje Vetchého ( a koukam na to kdykoliv ji davaji, nejen o vanocnich svatcich) a pak Mrazika, toho take zadny rok nevynecham. Pamatuji si, jaky to byl pro mne sok, kdyz v porevolucni vydani Studia kamarad Martin Dejdar strihal v tom porevolucnim nadseni filmovy pasek s touto pohádkou. Bylo mi 15 a ja to obrecela. Nastesti nasledovalo obdobi, kdy se Mrazik opet vratil bez jakýchkoliv politických konotaci.
Také jsme každý rok nevynechali hlavni premiérovou pohádku na CT 1 - byla to nase tradice - vecere, darky, premierova pohádka. Ale to uz uplne neplati, par se jich nepovedlo a uz několik vybíráme pohádku po darcich ze všech kanalu proste podle toho, která se nam nejvic libi.

kacinda
5. pro 2015

U me jsou dva favoriti. Na vanoce je to popelka, bez ktere by pro me vanoce nebyly vanoce a na silvestra je to mrazik. Ty pohadky mam j temto svatkum tak nejak od mala vzite a at jsem cim dal vic starsi a pohadky znam nazpamet, tak u toho sedim a bavi me to 🙂 myslim si, ze kazdy ma svoji oblubenou pohadku, ketra je pro nej neodmyslitelnou soucasti daneho svatku 🙂

pavlak5
5. pro 2015

Ja mam rada na Vanoce Stvoreni sveta a Pysnou princeznu.....jenze...moc nestiham koukat .....mrzi me to ssnad vyjde tento rok.

vendik84
5. pro 2015

Já tedy miluji princeznu se zlatou hvězdou na čele, ten její myší kožišek ☺ a pyšnou princeznu jednou jsem ji viděla barevnou a to nemělo chybu ☺

mari90
5. pro 2015

Ja mam moc rada Silene smutnou princeznu a z tech novodobych pohadek se mi libi Tajemstvi stare bambitky 🙂

drex951
5. pro 2015

Naše nejoblíbenější jsou S čerty nejsou žerty a Mrazík, hlášky z obou filmů používáme hodně často. Přítel si ještě půl roku po odvysílání Mrazíka zpívá: Když se dívám na sebe, tak se musím pochválit
nevypadám já věru zle, zkrátka chlapec jak má být! 😀 A já zase používám: Já chci peníze! A hodně! A moc! Dělej! 😀 😀

pavlikovarenata
5. pro 2015

U nás taky vede s Čerty nejsou žerty - ta je dle mého nepřekonatelná, krom to, že ji znám nazpaměť, tak je prostě plná mouder a všeho...a když na konci říkají jak dnes mnoha lidem peklo chybí, tak si vždycky říkám, že je to svatá pravda 🙂 A jako druhá je Šílené smutná princezna především kvůli písničkám - ty posloucháme i přes rok a dokonce mám Já už to vím jako vyzvánění na mobilu 🙂

ta_kacka
5. pro 2015

Já mám rada ty starší pohádky- úplně nej je Pyšná princezna a Tři oříšky pro Popelku.... Bez nic nejsou Vánoce! A ještě bych rada koukala na Mrazika, ale protože ho dávají na Silvestr, kdy jsme na horách, tak poslední dobou ho nestíhám ... Nové pohádky me mov neberou

prada11
5. pro 2015

Z manželem milujeme S čerty nejsou žerty a moje zamilovaná je Perimbaba od Jakubiska. Bez toho si u nás Vánoce nedokážu představit.

itany
5. pro 2015

Milujeme pohádky s panem Werichem na ty se nejvíce tešíme ...Já sem tajtrdlík? Ty ses tajtrdlík🙂)))) 😀

keny123
5. pro 2015

já miluji tři oříšky pro popelku,je to česká klasika....mohla bych se na to koukat pořád... krásně hrané,a ty melodie,zatopit u ní v krbu zalést s kakaem pod deku a pohoda největší...

martakl
5. pro 2015

Připojuji se k holkám, taky milujeme S čerty nejsou žerty...a též používáme hlášky z ní během roku, např. "Spadlo ti to, asi vítr nebo co" 😀 Krásná pohádka, kde dobro zvítězí nad zlem...a to peklo...úžasné prostředí, takhle jsem si ho vždycky představovala.

monnn
5. pro 2015

jejda vypadá to,že opisuji,ale též miluji pohádku S čerty nejsou žerty 😀 krásné hlášky a když Dorotka strhne v pekle váhu 😀 😀 😀 ,pěkně a nenásilně" bylo již peklo nebo ne" 😉

nefertiti20
5. pro 2015

Byl jednou jeden král či Císařův pekař a Pekařův císař.. to jsou podle mého nejkrásnější pohádky

emtinka
5. pro 2015

S čerty nejsou žerty 🙂 protože je tam všechno co v pohádce má být 🙂 a čert je kladná postava a ne jen strašák pro děti 🙂

maminkazdenicka
5. pro 2015

miluju "pohádku" Grinch 😀 a z našich asi všechny ty starší 🙂
a nejlepší bude až budeme sledovat poprvé pohádky ve 3 🙂

sedmiteckas
5. pro 2015

Mám moc ráda pohádku Dvanáct měsíčků, konkrétně zpracování z roku 2012. Jednak se mi líbí herecké obsazení v roli Marušky a Karla (Roman Vojtek), jednak příběh samotný a pak také hezká úvodní písnička. Ujít si nikdy nenechám ani pohádku Obušku z pytle ven s panem Peškem. Tyhle dvě pohádky jsou moje srdcovky.

mishule12
5. pro 2015

Já zbožňuju Pyšnou princeznu, už jako malá jsem chtěla jet na té kládě 😀

pilsner
5. pro 2015

S čerty nejsou žerty je pro mě nepřekonatelná 🙂

petra_pf
5. pro 2015

Miluji všechny pohádky, které jsou z "mého" hradu Bouzova, odkud pocházím 🙂 Vzpomínáte si na pohádku Princezna Fanthaghiró, to je mé dětství a Vánoce jsou právě pro děti a my se v tyto dny stáváme dětmi též, právě díky těmto pohádkovým návratům.

simdan
5. pro 2015

Miluju pohádku Darbujan a Pandrhola 😀

markytka_1
5. pro 2015

S čerty nejsou žerty je nesmrtelná 😀 a také tři oříšky pro Popelku 🙂 Loni hráli pohádku s čerty nejsou žerty i u nás děti ze základní školy a mělo to neuvěřitelný úspěch, že museli pohádku opakovat. Kdyby jste viděli Dorotku jak se před správcem natřásala 😀 a spoustu dalšího.... Hrají vždy nějakou před Vánoci a navodí to úplně skvělou atmosféru a letos mají připravenou Zlatovlásku, tak se moc těšíme.

chris_n
5. pro 2015

Nikdy si nenechám ujít S čerty nejsou žerty - Máchal je prostě bezkonkurenční. A dál neodmyslitelně mám spojené vánoce s Láskou nebesko.