Plány na víkend

klara_kik
Moderátor
26. říj 2018

Zdravím děvčata,

víkend je za dveřmi a mě by zajímalo, jestli plánujete vyrazit někam na výlet? Příroda je na podzim opravdu krásná a pestrá, a tak to přímo svádí k procházkám. Mě sice čekají o víkendu jiné radovánky, a to praní a žehlení, ale vy budete mít určitě zajímavější program.

Čeká vás výlet někam na hrad, nebo výšlap pořádného kopce? Nebo dáte přednost pěknému filmu, který budete sledovat zpoza peřiny? Jen povídejte – jsem zvědavá, co vás čeká za pěkné zážitky 😊.

Zdraví

Klára

yvonneullmann
26. říj 2018

Ty jsou jasne. :D pomahat tchyni v kvetinarstvi s dusickovou vazbou. 🙂) Takze zadn odpocinek ani v 6tem měsíci. 🙂))

romaz
26. říj 2018

V sobotu se chystáme na Halloween na Maršove - stezka černým lesem 😁 A v neděli, pokud počasí trochu dovolí, procházka po kolonáde v Luhačovicích s krmením kačen a pak nějaká dobrá kávicka v kavárně😘

houfinka
26. říj 2018

Víkend budeme trávit rozsvěcováním světýlek naším předkům

verunkanatalka
26. říj 2018

Budu prát,vařit,uklízet.....

jenyska4
26. říj 2018

My jsme si nadělil k podzimu miminko... Takže budeme mít na víkend návštěvu, přijede na víkend tchyně se svagrovou... Obě holky mám moc ráda a šíleně se na ně těšíme...

feferka
26. říj 2018

@klara_kik my tu prave dumame nad tim, ze potrebujeme jet nutne nekam vlakem a nedokazeme se shodnout, jestli do Kourimi nebo pacifikem do Tynce. Uz se tu dohadujem hodinu. Takže asi pojedeme k babičce. Autem 😎

terezet
26. říj 2018

Víkend u nás bude ve znamení rodiny, po hektickém týdnu se těším, až si uvaříme dobrý oběd, v klidu si vypiju kávu a třeba zajdeme na procházku, prostě pohoda...

jaja01k
26. říj 2018

Nic zábavného. Čeká nás oslava tchánových sedmdesátin a strašně se mi tam nechce. Navíc cestu máme skoro 400 km, takže zítra odjezd brzy ráno, odpoledne oslava, přespíme tam a v neděli ráno zase domů.

klea81
26. říj 2018

Má pršet ☹️Ale chceme stihnout zasadit česnek.

klara_kik
autorModerátor
26. říj 2018

@feferka Vlak má jednoznačně své kouzlo a děti ho milují, já bych to ještě neuzavírala 🙂

klara_kik
autorModerátor
26. říj 2018

@yvonneullmann Uf, to ti nezávidím. Hlavně nezapomeň na odpočinek! 😉

klara_kik
autorModerátor
26. říj 2018

@romaz a kostýmy už máte? V KiKu měli tento rok úžasné...

feferka
26. říj 2018

@klara_kik to byl vtip 😉 urcite někam vlakem vyrazíme

vikca214
26. říj 2018

V sobotu návštěva u babičky a Mega party pro Prcky a v neděli kryty bazén jako odpočinek a pak jen válení se u telky 😍

yvonneullmann
27. říj 2018

@klara_kik toho si tento vikend opravdu moc neuziju. 🙂 ale snad to doženu ten dalsi 🙂))

uglyduckling
27. říj 2018

Jedeme navštívit rodinku, odpoledne si dáme dvojku bílého s kámoškou a zítra, pokud to počasí dovolí, si dáme procházku po okolí 🙂

kspp1
27. říj 2018

Tak u nás má celý víkend pršet a navíc jsme celá rodina nemocná. Takže jen nutná vycházka do obchodu a do knihovny, aby bylo co číst a jinak pod peřinou s mateřídouškovým čajem z bylinek nasbíraných v létě.

adrianka1816
27. říj 2018

Víkend strávím s mým malým lumpíkem doma💕 u nás prší takže budeme hezky doma. Vůbec mi to ale nevadí protože teď má malý to nejhezčí období kdy poznává svět, takže si budeme povídat a vyprávět pohádky a hrát si 😘

cechradka
27. říj 2018

Mě vyšel zrovna pracovní víkend,takže já v praci 😏 přítel na fusce a dcera jela na prázdniny k babičce.

klara_kik
autorModerátor
27. říj 2018

@cechradka tak to je mi líto, ať ti to rychle uběhne 😉

romaz
27. říj 2018

@klara_kik ano, máme, z Kiku kostým pavoučice

klara_kik
autorModerátor
27. říj 2018

@romaz 😍 Super! tak si to užijte 😉

klara_kik
autorModerátor
27. říj 2018

@adrianka1816 To zní moc hezky ❤

nikolettab
27. říj 2018

My budeme mít dnes klídek, pustíme si nějakou pohádku, mame v planu i nějaké tvoření a zitra nás čeká Vánoční focení, tak jsem zvědavá jak to ten náš roční neposeda zvládne 🙂

cechradka
27. říj 2018

@klara_kik snad ano,je to dnes klidnější 😊

petuliee
27. říj 2018

dnes oslavujeme synovcovi narozeniny 🙂🎂

sitemaka
27. říj 2018

Budem dodělávat plot,szn má zápas ve fotbale a pokud počasí dovolí,chceme konečně pouštět draka 🙂

tulikiss
27. říj 2018

jsme u tchyne takze uz byla prochazka na hrbitov a odpoledne budeme dlabat dyne... ma byt skarede tak je to idealni zabava pri ktere daji deti chvilku pokoj.

klara_kik
autorModerátor
27. říj 2018

@petuliee Přejeme všechno nejlepší z KiKu ❤

zanri
27. říj 2018

Malý je nemocný, takže víkend trávíme doma.