Přeji krásný den, děvčata!
Sice se už tento týden celkem ochladilo, ale podzim je v plném proudu. Všude okolo je barevné listí a není nic hezčího než si vyjít na procházku se svými dětmi a pouštět přitom draka. Tuhle hřejivou náladu si ale chceme udržet i doma. V KiKu najdete spoustu dekorací a doplňků, díky kterým si můžete váš domov zútulnit.
Mě by ale zajímalo, zda něco vyrábíte při podzimních večerech? Nemusí to být nic podzimního, ale máte nějaké tipy, jak vylepšit svůj domov? A používáte k tomu i nějaké drobnosti z KiKu? My tam toho totiž máme na DIY mraky!
Vaše Klára
já včera večer vařila yzopový sirup na kašel 🙂
Háčkuju a pletu, je to moje droga 😀 A teď co máme dvojčátka, mám zase pro koho 😉
Já jsem poslední dobou večer cejtím tak vyšťavená, že nezvládam vůbec ale vůbec nic 😃
Dcerce budou v lednu 2 roky a nejoblibenejsi tvoreni je cmarani (o zdech tu mluvit radeji nebudu) 😂 dnes jsme dali list pod papir a tuzkou, voskovkou cmarame po papiru az se nam dam objevi podzimni zazrak 🙂 prikladam dnesni dilo, jinak KiK ma krasne dekorace a ja usetrim plno casu a nakupuji rovnou hotova mistrovska dila 😁👍🏼
Dočalounila jsem křesla a šiji - nahřívací polštářky, nákrčníky.
Trhám šípky, ty pak suším a ještě z nich dělám i sirup.
Dělám lapač snů pro dceru, která se má narodit v listopadu. Potom si vyrábím vlastní bujo diář ale od vás nemám nic. Tak jsem jaksi na moje tvoření nic nenašla
@klara_kik my dnes se sratším synkem malovali temperama na plátna právě z kiku. Každému dítku jsme nad postel dali plátnomalbu se jménem a otiskem ručičky a nožky ☺️
@monnane Jé, nedávno jsem dělala podobnou číču 🙂
louskáme oříšky se sklenkou červeného... 🙂
letos jsme se s dcerkou pustily do kaštanového věnce