Milé maminky, tatínkové a děti,
vyhlašujeme slibovanou soutěž se značkou Fisher-Price. Bude se soutěžit celý týden, až do neděle 15.10. Vyhlášení výsledků proběhne v pondělí 16.10. A jaké je zadání?
Nakreslete nám s Vašimi dětmi nejoblibenějsí hračku od Fisher-Price , kterou již máte doma, anebo si jí teprve Vaše děťátako (či Vy 🙂) přeje.
5 nejpovedenějších obrázků odměníme interaktivnimi pastelkami od Fisher-Price.
Kreslete, pište, foťte, smějte se a mějte príma chvilky s Vašimi dětmi a Fisher-Price. Budu se moc těšit na Vaše příspěvky.
@lenkaatom moc děkujeme, třeba si to Pavlík rozmyslí a namotivují ho pastelky, které by mohl ke svému kamarádovi pejskovi získat👏 . Máte celý týden, tak třeba se to povede, držím palce.
@misa_fisherprice jelikož jsme marodi tak jsme zkusili malovat dle Pavlíka kočička. 🙂
Jůůůůůůů, já mám velkou radost, děkuji všem rodičům, všem dětěm, protože jste naprosto perfektní a opravdu se zapojujete nádherně a hlavně kreativně. To bude obrazků na konci týdne ❤, moc děkuji.
Pěkný den , tak i my s dcerou nezůstaneme pozadu, a předvedeme vám naše veledílo 😀 Byla to skutečná fuška .. Naše malá umělkyně to vzala z gruntu a vylepšila i podlahu 😀😀
Dcera má jedinou hračku od Fisher Price - tohoto roztomilého krokodýlka , kt vydává velmi příjemné , jemné tóny .. takové tóny , kt nejsou pro matku vůbec obtěžující , ale na duši povzbuzující 😊
Dobrý den, u nás teď vede kulaté piano od Fisher Price. Díky třem úrovním si ho užívá celá rodina. Tatínek muzikant má rád tu první a hraje na ní malému třeba "Ovčáci čtveráci", druhou si užívá prťous, tancuje na melodie a bouchá do kláves jako divý. Jelikož se snažím malého pořád něco učit, mám nejradši tu třetí, mačkáme spolu klávesu co svítí a když se nám to daří, zahraje nám piáno nějakou melodii. Malý má deset měsíců, malujeme spolu běžně, technika kdy se matlá rukama v barvách, ale díky igelitu nalepenému přes obrázek zůstane dítě čisté, mi naprosto vyhovuje 😂
Dobré ráno rodičům, ahoj dětem❤, všem moooooc děkuji za tu krásu, kterou posíláte...jste všichni príma umělci a opravdu kreativity máte všichni dost, to je prostě príma!! Tak malujte, tvořte, pište a hlavně posílejte obrázky, ať se máme čím u FISHER PRICE inspirovat👍. Já jdu na dalsí téma, které mám na dnešek nachystané.
@ammmi teda to je krásné, co jste namalovali! Máte šikovného synka a ještě namaloval i mluvícího pejska pro
brášku❤ , bratrská láska, to je moc milé.
https://www.prodeti.cz/rozvoj-a-aktivita-1/mluv...
Náš malý vyrůstal s vaším interaktivním pejskem.
Hrací, kouzelný hrnec máme zděděný jako snad jedinou hračku ještě po našem starším synovi (letos 15 let). Tenkrát jsme jej kupovali úplně nový a i když s ním starší syn házel, dokonce jej namočil do vody - hrnec vše přežil a tak se pozná správná, kvalitní hračka.
Když odrostl schovali jsme hrnec pro možného, dalšího potomka ... a vyplatilo se ... i po tolika letech stále hraje, mluví a dokonce jsme neztratili ani jednu kostičku 🙂
Dnes jsou nejmladšímu 3 roky a miminkovské hračky už jej neberou. Ale takovou autodráhu s mašinkou Tomášem, na kterou jsme nedávno koukali v hračkárně Dráčik, ta by prý byla akorát ... a proto jsme jí společnými silami nakreslili.😉
@kkaatte každá snaha se hodnotí, moc děkujeme právě za snahu , jste moc šikovné holky🙂, zdravím Terezku!
U nás je neustále v kurzu tento pejsek je super, i když Pavlík moc malovat nechce tak alespoň přidáváme fotku s pejsekem:🙂)