SOUTĚŽ: páteční soutěž s BeatBo a o Beatbo je připravena. Jdete soutěžit?

misa_fisherprice
Moderátor
10. lis 2017

Dobré ráno, děti a rodičové,

je tu pátek a s ním naše soutěž o velkého BEATBO kamaráda. Ale prosím, ještě než-li se rozhodnete soutěžit, tak se usmějte a řekněte si, že je to vše jen hra a soutěž. Jde nám především o to, abyste měli príma den s vašimi dětmi, byli jste všichni pohromadě a smáli se🙂. Pokud souhlasíte - pojďte hrát o BeatBo kamaráda.💃

Zadání soutěže - vytvořte s vašimi dětmi ZAHRADU SMÍCHU FISHER PRICE. Můžete jí nakreslit, vymodelovat, nalepit, vystříhat, načmárat, vydlabat, vytesat... Opět nechávám na vaší fantazii. Nápověda - zahrada smíchu může být se zvířátky, ovocem, hračkami... Vaše výtvory vyfoťte a pošlete nám je.
Doba trvání soutěže - 10.11. 2017 do půlnoci
Vyhlášení výsledků - 11.11. 2017 během dne
Výhry soutěže - 10 velkých BEATBO kamarádů (33cm výška😅) :👦

Všem soutěžícím hodně inspirace a hlavně SMÍCHU. Bavte se, užívejte si a nezapomeňte: ,, Není důležité zvítězit, ale zúčastnit se!"😇

Míša&BeatBo kamarádi😀

bobo2015
10. lis 2017

Chtela bych soutezit, ale nevim jak se 14ti mesicnima dvojkama neco vytvorit 😢

makynaeliska
10. lis 2017

@bobo2015 muzes nastrojit treba je,vzdyt jde o legraci a s dvoujkama to musi byt zahrada smichu kazdy den ❤

bobo2015
10. lis 2017

@makynaeliska Coz to je, to mas pravdu... Jako ze bych je obmotala kytkama a ovocem? 😀

nikinelinaty
10. lis 2017

Nádherné téma,neboť zahrada je opravdu radost
By se měla zapojit i tchýně 🙂)

Toto se bude holkám libit a nechci vidět tu spoušť děkuji za téma naprosto bomba

Karasne tvoření všem

nikinelinaty
10. lis 2017

@makynaeliska
@makynaeliska realita je někdy k pláči ale zaver je opravdu radost děti jak farmáři
Takže do toho holky

hani1234
10. lis 2017

Dobré ráno, tak tohle zadání je opravdu skvělé . Musím říct, ze se po dlouhé době opravdu bavíme . A ještě se asi bavit budeme 🙂))
Vytvořily jsme tedy zahradu , kt má dvě části , jedna herní a druhá okrasná 😀 Ale nám už tedy začalo sněžit 😀😀 Úplně v celém bytě .. Hlavní je, ze se bavíme 🙂)))
Přeji všem krásný den !

majajaa
10. lis 2017

Mě spíš mrzí,že je všechno podmíněno vkládání fotek. S ročním dítětem toho samozřejmě moc nevytvořim a jeho fotky rozhodně na internet dávat nebudu.

misa_fisherprice
autorModerátor
10. lis 2017

@hani1234 moc děkuji za báječný inspirativní foto-příběh❤👏 Ano, účelem je, abyste se všichni bavili a měli krásné chvilky s dětmi. Oni pak pomůžou i s úklidem, príma den. Míša🐭

misa_fisherprice
autorModerátor
10. lis 2017

@majajaa nemusíte posílat fotku vašeho děťátka, stačí vašeho obrázku, který uděláte... jinak to bohužel není možné...určitě si poradíte. budu se těšit. Míša🐭

nikinelinaty
10. lis 2017

Holky hlavně tam dejte nějakém zvíře 🙂) to je potom opravdu něco 🙂)

janickaavitecek
10. lis 2017

Tak jsme jeste pred odjezdem stihli🙂mala milije zviratka a ma rada,kdyz jim muze davat napapat a podobne🙂postavili jsme si zahradu plniu ruznych zviratek a ted mala prirazuje ,co ktere zviratko ma asi rado,nezapomina k na bumbani🙂podedila od strejdy krasnou sbirku zviratek a veci z kuchynky uzije i jinak ,nez na vareni🙂zviratka budou mit plny briska a moje mala je spokojena,ze se tak krasne postarala,ted da najist jeste me a malemu braskovi v brisku a jedeme si uzivat den do hernicky🙂mejte krasny den jako my🙂

misa_fisherprice
autorModerátor
10. lis 2017

@janickaavitecek děkujeme za krásné fotografie a za zahradu zvířátek a úsměvů! Užijte si den a napište nám, co jste s malou dělaly. Budu se těšit. Míša 🐭

simusa91
10. lis 2017

Zdravíme Vás, moc jsme se na novou soutěž těšili🙂. Tak Vám představuji našeho malého farmáře Lukyho🙂.

ivca1986
10. lis 2017

Naše zahrada úsměvů. 😉 Škoda, že jsou holky na antibiotikách, šly bychom něco vymyslet ven. Hezký den všem dětičkám a maminkám! ❤😘

handulkak
10. lis 2017

Dnešní téma je úplně skvěle. Nyní máme v kuchyni ovocnou zahradu a jak vidíte i plnou smíchu. 😍

joannah13
10. lis 2017

Jo tak já se fakt pobavila, co syn vymyslel. Říkám mu, že uděláme zahradu a co by tam tak chtěl mít.. tak že tam musí být kytičky a dál nevěděl. Tak se ho ptam, co rád dělá ma zahradě.. prej papa meloun, no mám jenom dýní, ale jeho fantazie je obrovská a tak prej je to meloun 😀. A tak se ho ptam, co ještě rád dělá na zahradě.. no sak vidíte, začal se vyslikat a že se opakuje a koupe.. teď mi tu běhá v plavkách a nechce se nich vyslict 😀

cermij
10. lis 2017

Dneska je nejaky na prd den, jsem dnes uuplne bez stavy a nalady, tudiz ani nic kreativniho z nas nevypadlo. Deti milujou zviratka, tak to Sarlotka pojala jako zahradu smichu se zviratky, zoologickou. Aspon smajlika jsem nakonec hodila. Takze dneska to nebude moc u nas o vyhre, ale jen o zapojeni, protoze dneska nemame den.

jankca
10. lis 2017

Zahrada smichu v podani Marusky a Adamka. A pozor, brucounum a rejpalkum vstup zakazan!

luca16
10. lis 2017

Zahrádka smíchu má velký úspěch. Nikdy by mě to samotnou nenapadlo bez Vás🙂 Holky si tu našly každá svojí zábavu. Na zahrádce máme vše, co potřebujeme a co máme rády. Houby, kytičky, záhonky s dobrotama od salátu až po mrkev s pórkem, domeček z kytiček, který hlídají dva věrní přátelé Alík a Aloušek. V domečku vyrábí pan domácí sýr z mlíčka od kravičky🙂 Je tu i jezírko s rybičkami, malý traktůrek , autíčko a paní domácí, která se stará o domácí zvířátka: čuníka Pepíka, kravičku Marjánku (ta dává výborné mlíčko), koníka Ferdu a mazlíčka kočku Micinku. Včelka Mája opyluje kytičky, které pravidelně zaléváme, aby krásně kvetly a dělaly nám radost. Všichni se tu mají rádi a milují svou zahrádku, kde se stále jen smějí, protože na ně celé dny svítí usměvavé sluníčko. Jen ten Beatbo nám tu chybí, abychom si mohl hrát s námi.

kvmatonka
10. lis 2017

Naše zahradu smíchu jídla radosti zvířátek živých či plyšových ovoce a zelenina co dům dal aneb máma si hraje a děti a zvířata slouží jako dekorace 😂😍 Dneska je přece pátek a blázni mají svátek...Mějte se všichni krásně 😍 a hlavně se smějte 😉😅

andinka97
10. lis 2017

Nase tvorba svacinky u babicky s Dedou a jejich zelvicky kterym Eliska dava kazdej vecer papani ♥

mykolaapsi
10. lis 2017

Vyhlášení soutěže nás zastihlo na cestě vlakem,kde budeme dnes trávit většinu dne. S sebou máme jen papír a pastelky. Je mi jasné,že s polními podmínkami,které máme nejspíš nemáme šanci,ale Štěpánek byl nadšený, že má o zábavu postaráno 😊. Takže děkujeme za krásnou soutěž, inspiraci k tvoření a přeju všem domov plný úsměvů 😊. Z trasy Česke Budejovice-Praha zdravi Štěpánek a jeho zahrada úsměvů....

cajkma
10. lis 2017

My si vzali na zahradu všechny oblíbené kamarády hračky našeho Šimonka. A vznikla z toho přímo džungle smíchu. Nevěřila bych, že ho to na takovou dobu zabaví a mě taky😀

anngells
10. lis 2017

Představujeme naší úsměvavou zahradu. Nemusí být nejkrásnější, stačí že je naše. Kolem projíždí mašinka, uvnitř si hraje robot se zvířátky, a my jsme při jejím tvoření plní úsměvů. O tom to je.

kiki83
10. lis 2017

u nás stačí do zahrady smíchu maminka, která pro potěšení dítka je v zimě za zvíře každý den 😉 syn by byl nejradši, kdybych v čepici chodila i doma a on se mi mohl smát 🙂

misa_fisherprice
autorModerátor
10. lis 2017

@mykolaapsi jééé, tak tohle je moc krásný příspěvek, nezáleží na tom, jak to vyrobíte a kde a s čím, ale s jakou motivací a úsměvem! Držím palce a přeji sťastnou cestu a smějte se na všechny, úsměv je totiž zadarmo a strašně moc potěší. Děkuji a malému Štěpánkovi tleskám a fandím. Míša🙂

kkaatte
10. lis 2017

Děkujeme za bezva nápad na dopolední zábavu 👍. Vytvořily jsme spolu zeleninovo-ovocnou zahrádku. Lepení ji posledně bavilo, tak Terezka hledala v letacích ovoce a zeleninu a já jsem ji vystříhala. Pak jsme si povídaly, jestli to je zelenina nebo ovoce a podle toho lepila. Políčko máme sice malé, ale papriku tam nechtěla dát, tak skončila na stromě 🙂. Pak ukázala svou zahrádku všem svým zvířátkům
PS. ano, pomáhala jsem ji. Na spoustu věcí je ještě malá, tak tu má mě, abych ji se vším pomohla 😘

misa_fisherprice
autorModerátor
10. lis 2017

@kvmatonka tééédáááá, parádní, vy jste strašně vtipná a to je bezva. Tak hodně smíchu a radosti k vám domů. Míša

kolka357
10. lis 2017

Krásná soutěž 🙂 je hezké vidět, jak se s dětmi doma vyřádíte 👍 My s Natálkou dneska nesoutěžíme, vyhrály jsme BeatBo míček a to nám udělalo radosti na dlouho dopředu 🙂 dneska držíme palce těm, kteří minule nevyhráli... v hlavě mi utkvěl výtvor od uživatelky @janickaavitecek, která s dcerkou vytvořila opravdu krásný klobouček a jelikož dneska soutěží se svou zahradou smíchu, tak věřím, že to klapne a BeatBo kamaráda vyhrají 😉 ale je vás tu určitě více, kteří minule nevyhráli a soutěží znovu, tak hodně štěstí ❤