Žlutá “nudle” jen při koupání. Má cenu to řešit s doktorkou?

pampeliska1313
27. dub 2022

Ahoj, pardon za trochu hloupej nadpis.:D Syn (9m) nechrčí, spí se zavřenou pusinkou, prostě by mě nenapadlo, že má rýmu. Když byl menší měl tu zadní a s pomocí antibiotik to odešlo. Tak třikrát jsme napustili bazének (uvnitř baráku, v místnosti se topilo) a tak patnáct minut se cachtá a blbne. A přestože ani nekašle, nepšiká, nic, najednou žlutá nudle co je skoro až u pusinky. Když se to stalo prvně, spojila jsem to s tím, že si potopil na chvíli hlavu a třeba se mu dostala voda do nosu a nějak se to prostě muselo dostat ven, nebo nevim, jako překvapilo mě to, ale nepřikládala jsem tomu váhu. Každopádně se pak koupal takhle ještě dvakrát a vždycky najednou nudle. Nemá zvýšenou teplotu, vážně nic nenapovídá tomu, že by byl nastydlej nebo cokoli, opravdu mě to překvapilo. Má cenu to řešit s doktorkou? Jsem v tomhle vážně laik, matka mi tvrdí, že to nic není a je to normální, tchyně zase, že by to už řešila na ORL, jestli někde není nějakej zánět, nebo co. Přitom nám celou noc doma jede zvlhčovač vzduchu a já byla ráda, že konečně rýmu nemá, vyjma koupání se to neobjevuje, takže vážně netuším, doma ho sprchuju a tam taky nic. Díky za zkušenosti.)

neomenia
27. dub 2022

Jestli jee jinak v pohodě, neřeš.

jjasmina
28. dub 2022

@pampeliska1313 malá to má vždycky z bazénu, neřeším

pampeliska1313
autor
28. dub 2022

Ok, díky holky, tak to řešit nebudu.🙂