Ahoj holky syn 3roky minulý čtvrtek mu začala zeleno žlutá ryma se zánětem spojivek zvýšená teplota 37,5 už tyden od nedele kasel v pondělí jsem s ním už šla k doktorce i kvůli roční která to chytla taky úplně stejně jen bez teplot a kasle oba dostaly Pamycon a Tobradex na oči u syna se dělaly jak vytery z nosu (ještě cekame )tak krku ( ten má čistý) a moje otázka měli to tak i vaše děti a nebyly potřeba celková atb? Doktorka je nechce psát pokud to nebude podloženo od září už měli oba dvoje
@marry94 u nás na tohle byly dobrý bendovky
Moje deti uz takto mely nekolikrat. Na zelenozlutou rymu a zanet spojivek vzdy mely lokalni ATB. Tobrex je super. A Pamycon uvidite jestli zabere. Nam pomaha. Nekdy dostanou i Bendovy kapky,to je nejaka smes Pamyconu a jeste neceho. Poctive kapat,cistit nos morskou vodou a pak dat Pamycon. Pak davam i Masivin,Olynth kdyz maji ucpany noc. Na noc lze Fenistil...
Nase dr nam jeste nikdy na rymu antibiotika nedala, i kdyz byla zelena a k tomu kasel. Vetsinou dela crp, kouka jestli nemaji anginu a zda je cisty poslech na pruduskach, ted meli dokonce k tomu 40 horecky a stejne nic 🤷♀️ A ja jsem za to rada. Mozna na ty spojivky jsou dobry antibiotika, pokud si ovsem deti nechaji kapnout do oci 😄
Na rýmu se antibiotika nedávají a stěry z nosu jsou již obsoletní.
@marry94 Kašel, rýma to mi přijde zbytečný cpát antb, pokud maji crp v pohodě