Vyrážka-týden. Co myslíte?

bublinkakocicka
3. čer 2020

Zdravím chci se zeptat nevíte co by to mohlo být když jsme byli poprvé i dr říkal že jsou to potnicky má to na noze na stehně a na ruce trochu i na břiše takové hrubé pupínky ráno a odpoledne je to světlejší a k večeru červené malýmu to neavedi nemá teplotu nic.ani v krku nic.a pak jsme šli po druhé k dr a říkal že by to mohlo být že jedl kyselou zmtzlinu poprvé v životě.rakytnik a těm je hodně kyselý.ale vůbec mu to nemizí.mam strach aby to nebylo něco horšího.rekla bych ze je to koprivka ale ta by zmizela za chvili asi. Co myslíte?vim nejste věštkyně.ach jo už jsem nervama v pr.... Nespim..zadnou alergii nemá na nic ani my nemáme.

vaseli16
3. čer 2020

Maly byl takhle osypany u 6.nemoci ale te předcházely horecky.

martt
4. čer 2020

U syna kožní alergická reakce zmizela až po 14 dnech až když jsme zjistili po čem to má? Nemohl by ti mít z prac.prášku, aviváže, myci gel...? Ono neznamená, že když před tím neměl žádnou alergickou reakci na určitě věci, že po stupem času by se mu mohla objevit. Pokud se bojíš, tak s ním zajdi na kožní, ale tam se připrav, že ti s největší pravděpodobností předpíší kortikoidy.

bublinkakocicka
autor
4. čer 2020

No změnila jsem aviváž mám hodně aromatickou ale hodně už jsem ji vysadila proč kortikoidy ?co to znamená?jspu mu teprve 3 malému

anetavojta
4. čer 2020

@bublinkakocicka Dobrý den, my jsme měli skoro stejnou vyrážku. Měli jsme ji asi týden. Byli jsme u doktorky a ta řekla že to mohla být jen reakce na nějakou potravinu a spolu se sluníčkem to udělalo toto. Jinak alergický taky na nic nejsme. Po týdnu to přešlo samo

martt
4. čer 2020

@bublinkakocicka Protože většinou kožní předepisují masti s kortikoidama. Což vám sice pomůže na ekzém, ale je to svinstvo. Nám je chtěli tenkrát napsat synovi, kterému byli 3 měsíce a rozjel se mu atopicky ekzém po narkoze. Ted mu je 8 ma lupenku a sehnat kožního, který hned nepredeisuje kortikoidy bylo umění. Ale neříkám, že takový doktoři nejsou, ale bohužel mám opačně zkušenosti.

bublinkakocicka
autor
4. čer 2020

@martt já doufam že nic takového nemáme a nebude my nic nemáme tak kde by to vzal.v pondělí jdeme k dr na kožní dnes už je to o hodně světlejší ale pořád jemne pupinky jsou. Na tej ruce pořád stejné.zadne kortikoidy nedovolim aby bral to je to poslední. A anetavojta my už ji máme 8 dní taky si myslím na tu zmrzlinu.ale nevím

bublinkakocicka
autor
4. čer 2020

A hlavně malý se neskrabe nesvedi mu to nic tak na co nějaké svinstvo..

bublinkakocicka
autor
5. čer 2020

Dnes a včera to má světle .neskrabe se nic tak doufam že už to pomalu mizí