Vigantol. Je nutný?

8. čer 2021

Dvakrát jsem nedala miminku vigantol a hned méně brečí a nemá tolik koliky takže ty bolesti co má přisuzuji právě vigantolu. Nevíte jak moc je důležité ho v prvních měsících života podávat? Dekuju

izzylka
8. čer 2021

Kup nějakou náhradu, dávala jsem Baby D...doporučila mi ho dr, když jsem ji řekla, že vigantol nechci.

neomenia
8. čer 2021

Je to prevence proti křivici. Ano, i v dnešní době se vyskytuje, mám osobní zkušenost. Pokud nevyhovuje Vigantol, zakup v lékárně např. Vit.D od Teresie.

lachtanice86
8. čer 2021

Vitamín d důležitý je, ale můžeš koupit jinou značku, která nebude dělat problémy

20190418
8. čer 2021

Každý ať se rozhodne podle svého vědomí a svědomí. Já synovi žádný vit. D nedávala. Narodil se navíc v zimě. Chodili jsme za každého počasí každý den na dlouhé procházky ven. Je mu šest, nikdy nebyl nemocný.

vikinkav
8. čer 2021

Ja jsem druhe dceri taky nedavala. Ale brala jsem nepravidelne vitaminy ja, takze neco mozna proslo skrze kojeni. Narodila se tedy v kvetnu. Ted budu mit zarijove miminko tak mozna koupim Vitashine bud pro sebe nebo pro nej, jeste uvidim, jak se mi bude chtit

kamino
8. čer 2021

Syn je v červenci, také mi přišlo, že po vysazení Vigantolu byl daleko klidnější, tak jsem prakticky nedávala.. vit. D jsem brala sama a doufala, že sluníčko + kojení dodá vše potřebné. Synovi bude 9 a vše v pořádku, imunita super, k dr. chodíme jen na očkování a povinné kontroly.

jako_mala_holka
8. čer 2021

Já rovnou řekla, že Vigantol nechci, malá je na UM (tam taky nějaké déčko je) od narození a doteď jsem dávala vit D od Jamieson, za dva dny má rok, takže končíme a zas v zimě budeme pokračovat

jako_mala_holka
8. čer 2021

Jinak nemocná za ten rok v podstatě nebyla 🙂

aselluska
8. čer 2021

Jestli se ti zdá klidnější, kup od jiného výrobce. Taky jsem si toho všimla a byl klid.