Večer bolesti bříška a do rána rýma a kašel. Co by to mohlo být?

lucifux
18. srp 2020

Ahoj holky, moji kluci večer měli bolení bříška, křečky, kroutili se a do rána z toho je rýma a kašel. Na včerejšek starší a na dnešek ten mladší.
Nic méně nechápu to bolení večer. Nic neobvyklého k večeři neměli. Teplá domácí strava.
Ještě bych chtěla poznamenat, že jsme měli o víkendu návštěvu, švagrovou s jejími dětmi, ten nemladší z pátka na sobotu to samé.

lucifux
autor
18. srp 2020

Přemýšlím, zda s nimi k dr, nebo raději neplašit... zkusit tu rýmu a kašel vyležet a podávat volně dostupný sirup na kašel.

kyselalimetka
18. srp 2020

Mohla byste paní doktorce zavolat a poradit se, jestli je nutné přijít...?

farka
18. srp 2020

Něco lítá, může tak začínat viróza. Moje děti přesně takto jak píšeš měly minulý týden. Zůstal z toho kašel z rýmy.

leniczka23
18. srp 2020

K Dr. Mi to.prijde zbytečné. Na rýmu normálně mořskou vodu na noc třeba nasivin a kašel tlumit jen suchý dráždivý, na ten produktivní již není potřeba cokoliv dávat.

zelenaesmolda
18. srp 2020

@lucifux
ja bych k dr.s rymou a kaslem nechodila,stejne ti nenapise nic nez volne dostupne leky

lucifux
autor
18. srp 2020

@kyselalimetka tak jsem tam volala a dle příznaků se jedná o zápal plic, posílá nás na RTG do nemocnice.

neomenia
18. srp 2020

Bolesti broska zacina u deti hodně viroz, tak normálně doma, nosní kapky, cajik a klid.

slunickovm
18. srp 2020

@lucifux hmm příznaky boleni briska, rýma kasel a hned zapal plic ☹ . Dejte prosim vedet. Dekuji