Dobrý den maminky,
mám čtyřměsíčního syna a docela často panikařím.
Párkrát se stalo, že dělal takový divný nádech. Sípavý, vypadalo to jako astma. Doktorce jsem ukázala video a řekla, že to může být jen nějaký hlen. Ale bohužel mě to vůbec neuklidnilo a pořád ho hlídám.
Dnes pro změnu dělal takový sekavý nádech, kdy se nadechl - zadržel dech - nadechl, a pořád dokola. Ale u toho si i mumlal a vypadal že je v pohodě. Setkal se s tím někdo? Moc děkuju za odpovědi
@neomenia Jo, pravděpodobně to tak vážně je. Moc díky, budu se snažit to brát nějak více přirozeně hihi
Asi zadní rýma… také máme a moc se s tím dělat nedá. Jestli pije normálně a nedusí se u toho, tak v klidu, to přejde 😉
@littlebitpoetic mi dělá takove zvuky dcera 3měsíce a u ní je to zadní rýma po ránu aji zakasle a pak celý den klid trávíme se s tím už víc než měsíc stezkami Vincentku zvlhcujeme vzduch už jsem dávala i Fenistil na doporučení dr.ale stejne ji pořád má
@littlebitpoetic to dělá i moje dcera
Miminka ty chrupavky mají měkké, může tam být nějaký hlen, trošku mlíčka v krku a pak to dělá takový zvuk. Myslím, že přesně vím, na co se ptáš
Není to nic, co by se mělo řešit.
Dcera má 4 měsíce.
Možná.... ho moc sleduješ?
Hele, chápu, že máš první dítě a jsi ze všeho vyplašená, ale mimina dělají mraky různých divnozvuků a přitom jim nic není. Jestli je u těch projevů růžový, bez teploty, a jinak bez problémů a spokojený, neřeš. K nám do ordinace pořád chodí prvomaminky, zděšené, co všechno jejich bejby dělá za zvuky. A v 99% to nic není. Určitě je to i váš případ 🤗