Podle čeho jste poznali, že jde právě o reflux. Náš problém je ten, malého nakojím, nechávám odříhnout vždy si ublinkne, za chvíli si zase ublinkne, a třeba za půl hodiny znovu. Někdy ho nestačím ani zvednout do polohy na říhnutí a blinká. Někdy si odblinkne fakt dost a pak zase jen jakoby čistou vodu. Taky je neustále podrážděný... Už fakt nevím. Že existuhe nějaký reflux jsem se dočetla je to asi hodina. A když jsem si přečetla o co jde, takě napadlo jestli to není náš problém.
@lucifux No my reflux mame. Mala proste blinka,a to v prubehu celyho dne. Reflux je to,kdyz blinka,ale ne jakoby obloukem (pak uz by to bylo zvraceni).Nektery deti to tak proste maji,melo by to casem vymizet,ale muze to trvat i nekolik mesicu....my mame tri a stale blinkame,kamaradla rikala,ze blinkali snad do 7.mesice...
Nase mala.to mela taky domluvte se s dr. Nam doporucila Nutriton da se normalne pouzivat pri kojeni zahustuje mleko
@lucifux ahoj, mohlo by se jednat o reflux. Starsi dcerka byla v podstate non stop poblita 🙂 Mliko z ni litalo kontinualne porad. Po tretim mesici zivota jsem zacala davat pred kojenim Nutriton (svatojansky chleb), ktery mleko zahustil a bylo to lepsi. Upravilo se to prakticky pak samo kolem jejiho pul roka.
@lucifux
mala taky mela reflux,nam dr doporucila snizit davky UM,ze se precpava a pomohlo to,snizilaj sem davky z 90 zpatky na 60ml a reflux zmizel a mala byla v pohode a nemela hlad 🙂
Ahoj, maly mal tiez reflux, ublinkaval nonstop aj hodinu az tri po jedle.. nutriton jemne pomohol, ale blil furt.. najviac nam pomohlo mlieko na alergiu na BKM, mal to z casti aj z toho.. ale proste celodenne ublinkavanie az do 9 mesiacov bolo u nas na dennom poriadku.. v polroku zacal lozit a obchadzat nabytok a blil aj zo stoja.. Preslo to az teraz ked uz nema UM a je na normalnom jedle.
Inak som kvoli refluxu davala spat na brucho, inak by sa mi udusil, bohuzial blinkal aj v noci
Na reflux určitě je super monitor dechu a hlavně nechat miminko spinkat na klínku v postýlce. Strašně hezký kurz o miminku ma paní doktorka na webu https://comamdelat.com?a_box=svzztfat přispívá na něj i pojišťovna a je od těhotenství do cca 2 let děťátka úplně top
@lucifux ako mne povedala pediatricka, reflux ma 80% deti, ide o to ako moc silny je.. niektore deti nespia, nepriberaju.. blinkanie prejde, keby to bolo fakt moc, zajdite za mudr