Dobrý den, jakou máte zkušenost s nemocnosti po vytrhnutí nosních mandlí? Zlepšilo se to? Dcer 20 dní po vytrhnutí a už má opět žlutou rýmu a antibiotické kapky ☹️. Je pravda,že už nechápe, líp mluví,líp slyší,ale čekala jsem tedy, že už nebude mivat ani takové rýmy ☹️.
Jako dítěti mi trhali nosní mandle. Nemocnost se zlepšila. V létě jsme byli i u moře, dr. říkala, že to máme zkusit, že to třeba také pomůže. Možná bych hledala řešení i v psychosomatice. Kdy hlava nezvládne vyřešit určité problémy, tak to řeší nemocí. A asi to chce čas než se dá tělo do pořádku.
@barusilonka marodil míň
@levandule_k jediný problém co má je noční pociravani, jinak je to veselá zlobivá holčička, ve školce je také spokojená, ikdyz tam teda nebývá často, právě kvůli nemoci.
@barusilonka Já s vámi nežiju, takže nemohu soudit jaké máte vztahy, jak komunikujete, ale není to trochu zbytečné jí dávat nálepku zlobivá holčička? Co dělá, že si vysloužila tento titul? Není "zlobení" jen volání po pozornosti, nebo má temperament, energii, které je potřeba správně nasměřovat?
O psychosomatice něco málo tady https://zdravi.euro.cz/leky/psychosomatika-a-ne...
Nebo si třeba najdi na netu přednášku od MUDr. Hnízdila, přečti jeho knížku Mým marodům, Příběhy obyčejného uzdravení.
Marodila rok
@levandule_k moje řeč, díky za shrnutí.
@barusilonka Nam se nemocnost po vytržení mandlí vůbec nezlepsila.
@neomenia Díky. Akorát ne každý to chce slyšet, že problém může být i jinde.
@levandule_k to je pravda. Znám to bohužel z pediatrické praxe .
@barusilonka u staršího to moc pomohlo
@levandule_k , já se ptala pouze na názor, jestli se zlepšila nemocnost po trhání mandlí...takže děkuji za vyčerpávající odpověď.
@barusilonka já taky klidně napíšu že mám doma dva zlobivé kluky každé dítě zlobi
@levandule_k každé dítě zlobí je to normální
Vydržte. Moje dcera neměla nikdy píchane ucho. Vytrhli jí mandle a do půl roku 2 x. Nechápala jsem.
Od té doby pokoj, klid. Nikdy jsem nelitovala