Ahoj, mam 8tydenni mimco. Pred 10 dny mela teplotu,pak prisla ryma a kaslik. Uz je to lepsi,ale bylo slyset jak je zahlenena. Parkrat i zvracela obloukem mlicko s hlenem. Myslim,jak byla napolykana te rymy co ji stekala do krku. Doktorka nam na to nic nedavala,poslechove byla v poradku. Ale posledni tyden si vsimam,ze ma dcerka nazelenalou stolicku. Ne uplne zelenou,ale ma takovy zeleny nadech. Nijak nezapacha. Je trochu ridsi a obcas najdu i trochu hlenu. Jinak ji brisko neboli,vyrazky nema.. Myslite,ze to muze byt z virozy? Je kojena,ale ja nic nejedla co by to mohlo zpusobit. Mam strach z ABKM,nebo jine alergie, ale zase si rikam,ze by ji bolelo brisko.. Mate nekdo zkusenost?
Přesně, neresila bych, pokud ve stolici neni hlen/krev a mimi je spokojene, prospivajici. Max. zkus probiotika sobe nebo miminku..
Zelena stolice, hladova stolice.
@barulina = jeden z největších mýtů a nesmyslů kolem kojení...
@martinakosnerova Řešila jsem u jednoho dvojčete - zelená, pěnovitá, řídká a častá stolice. Preventivně jsem vyloučila ze strachu z ABKM mléčnou bílkovinu asi na 3 měsíce. Stolice se upravila do týdne a ABKM se po expozici mlékem (přes MM) neprokázala. I dle lékařky to byla dočasná nepohoda střev. A ano, může to souviset s virózou, může to souviset s růstem zubů apod. Pokud malá prospívá, nemá vyrážky, bolesti bříška apod., neznepokojovala bych se.
@barulina ba nazor ano, ale myslimč, ze dulezitejsi je, jak se k tomu stavi odbornici a jaky jsou nejnovejsi poznatky. A ty jsou, ze to hlad neznamena🙂 taky preji hezky vecer. Jinak pro autorku tady je pak moznosti https://www.nutriklub.cz/clanek/zelena-stolice-...
@olga_ mila Olgo, to ze si stale stojim za tim ze jsem mela slav mleko a nebyla jdem jedinna to je fakt. Pokud jsem ho nazvala vodou, tak to byla metafora. Vas odkaz ani neotviram, me to nezajima a navic jetr rikala, ze se mnou komunikaci vest nechcete, tak se toho drzte;) ja totiz oprqvdu zajem nemam. Krasny vecer
@martinakosnerova jak casto ti mala kaka?
@radula88 v plince ma "uprdnuto" vzdycky,ale pokakana je tak 5x,cca..
Jinak vsem dik za nazory,koupila jsem biogaiu a snad se to upravi. Pocuranych plinek ma hodne a prospiva taky pekne,tak hladem to nebude,to pry byva stolicka spis tmava a vodnata..me spis desi ta alergie..k doktorce jdem za 14 dni,tak jeste pockam,nebudu zatim plasit a pak to s ni zkusim probrat.
@martinakosnerova kdyby mela alergii, bude mit i neco dalsiho. Koliku, vyrazku... muze to byt nadmernym prijmem mlecnych vyrobku u tebe, ale nase mala to mela, i kdyz jsem mleko uplne vynechala, peotoze sice nemela vylozene abkm, ale nedelalo ji dobre a mela po tom bolesti briska.
@martinakosnerova ahoj, nase mala mela jednonobdobi, kdy mela nazelenalou stolici porad. Vsechny duvody, proc to mohli byt, co se pisi v ruznych clancich jsme vyloucili. Kdyz prospiva a nic jineho na ni neni, takto neres, ono se to zase upravi. Kdyztak to jen pri prohlidce rekni doktorce.