Ahoj maminky, nevím jestli jsem paranoidní ale může Pamycon do nosánku způsobit velkou změnu nálady? Včera nám ho Mudr. předepsala na rýmu a co ho kapu (už 4x) tak je prcek hrozně uřvaný, ale tak hystericky a nic na něj nezabírá, že jsem z toho úplně hotová. Neřve vzápětí po aplikaci ale pak celý čas, co je vzhůru. Setkal se s tím někdo? Může to mít souvislost? Jsou to ATB kapky měly by se brát vkuse a ale jsem teď rozhodnutá mu to přestat dávat, nebo přijdu o rozum!! Na netu jsem našla jen jednu maminku z r. 2013, co tohle zmiňuje, je nás víc takových?
@kristiin Ono to onemocnění, na které se Pamycon předepisuje, není nijak extra příjemné samo o sobě, jestli má ucpaný nos a nemůže dýchat, tak se nedivím, já jsem taky protivná 🙂 Momentálně máme s dcerou obě tyhle problémy a bez Olynthu prostě neexistujeme, natož v noci, kdy se člověk dusí v okamžiku, kdy si lehne na polštář.
Syn Pamycon užíval často a nikdy problém nebyl.Spis bych videla problem jinde....zanet dutin,bolesti oušek.... skus ORL.
@kristiin co alergie na dana nosní atb? Naše jsou alergické na kdeco a toto u nás je projevem alergie...Štípání, pálení...Do nosu není tak vidět...Naše mají na určitá atb, vždy po podáni se projevovaly takto plus dle různých atb další různé projevy
Pracuji v lékárně a nesetkala jsem se s takovými příznaky po pamyconu . Také bych sazela na tu nemoc . Musi to byt pekny "vopruz" dcera kdyz ma rýmu tak treba první sve noci vubec nespí . Dite se nemuze ani samo vysmrkat a ten ucpaný nos . Do toho ho muze palet krk . No co si budeme povídat . Nic moc . Naopak bych spis pamycon dávala a hodne odsavejte ! A před odsavanim dejte vždycky mořskou vodu . Krasne to vyčistí nosanek . Držím palce . Protoze je to náročné !
@kristiin Ja ho pouzivala uz vickrat u vic deti a nikdy jsem si niceho zvlastniho nevsimla.
A nemuze byt syn spis protivny z nemoci, kvuli ktere kapete? Ja jsem treba pri rymicce dost vztekla, a on je CHLAP... 🙂
Ne vazne, nejlip asi brnknout mudr a zeptat se, neprerusovala bych atb lecbu jen kvuli pocitu.