Ahoj maminky, na mojí 3 týdenní holčičku spadla plna láhev od jupíka, stalo se to v noci když ležela na boku. Lahev spadla na ležato na bok hlavičky. Bylo to asi ze 40cm, mala se hned lekla a začala brecet , do 5-10 sekund přestala a jakoby nic. Dnes je to pátý den a žádné projevy (boule, modřina, unava , spavost atd).
Doktorka mi hned řekla ať jen sleduju a že děti vydrží hodně. Já se ale bojím, zda se ji nemohl poškodit mozek a nebude nejaka chyba ve vývoji. Muze se to stat ? Jsem zralá na doktora 😩😞 Pritom to asi nic není, horší kdyby spadla z postele nebo tak , ale nedokážu na to prestat myslet 😞
@veruncca Chápu Tě. A věřím, že to bude v pořádku. Děti opravdu vydrží hodně, i ty malinký. Sleduj stav a dýchej. Jsi v citlivém období, tohle jistě vystresuje. Ale určitě netřeba se bát. Ten strach je cena za tu lásku, no. Ber to jako součást mateřství, bohužel teda celkem rychle přišla taková lekce. Ale to zvládneš! Věřím ti, že zvládneš svůj strach a užiješ si svý miminko i přes něj. Malá bude v pořádku. Hlídej ji, ale v klidu🙂 Posílám objetí.
Na mou dceru v 6ti neděli spadla krabička od monitoru dechu. Idiot jsem ji položila na obřího plyšáka v postylce. První Moment jen leknuti, pak za naky den modřína a pak se ji udělal hemagiom na hlavičce v místě nárazu. Dr tvrdí že ho má od narozeni ale ja vim jak se jí to stalo.pomalu už mizí. Ma 2 roky.
Nešil. Pokud se chová normálně, je vše v pořádku. Děti jsou opravdu gumové. Ještě se určitě stane, že někam/ na ní něco spadne. Hoď se do klidu 🍀