Ahoj, Maminky máme 14 měsíčního prcka 💙
Dnes ráno dostal mlíčko (sunar complex) už nekojim takže je cca 3 měsíce na UM.. Pak dopoledne kašičku kterou dostává často a pití (jablko a fenykl) též pije často tenhle džus určený pro děti kupuju v rosmmanu.. Malej od rána moc nechtěl pít pak tedy v jednu chvíli vypil půl flašky cca 100ml na ráz.. Jenže po chvíli začal plakát a poblinkal se.. Pak si odpocinul cca po hodině vstal a osypal se ale nevíme od čeho.. Aviváž vše stejné co měl dřív a jídlo stejne.. Jeli jsme ihned k lékaři kde nám bylo řečeno že je to alergie na co neví ani my.. Dostali jsme kapičky fenistil dostal cca před hodinou ale fleky má pořád měl oběd a ten šel taky ven ne hodně a ubliknul si.. Jinak není nějak plactivy směje se vše... Jen je víc mazlivej... Nemáte prosím někdo zkušenost s touhle alergii neměl váš prcek něco podobného? Moc děkuju za odpověď zde pár fotek... Na obličeji už to nemá jen teď hodně na zádech a na stehnu...
@martt Moc děkuju za odpověď a kdy vám to cca zmizelo? Používali jste něco?
@nikolaa123 Jestli si to dobře pamatuji tak zhruba týden.
@martt Děkuju 🍀
Dcera toto mívala jako alergickou reakci na jídlo…banán, mléčné výrobky…po banánu nakonec skončila v nemocnici,dostala kortikoid u obvodního a doma mi zvadla, byla bílá,nehybala se, volala jsem RZP… po cca 1.roce to ustalo, měli jsme prednison i doma,kdyby náhodou. Měla přesně takovou kopřivku a zvracela,tělo se toho snažilo zbavit,vypozorovala jsem pak,ze když něco nechtěla ochutnat,nebo jist dal,nenutit, z pravidla byla reakce
Tipuji ten džus
@kuttu Moc děkuju za zprávu... Pití už dávat nebudu... Ale zvláštní že až teď má ho cca od 6 měsíce... Ještě mě napadlo jestli to neměl s prášku eurona _ Agent použila jsem na body.. Je to celkem aromatické hodně voňavé jestli i to mu nevadilo
Pochybuju, ze by toto udelal prasek. Spis to jidlo. Jakou mel kasi a co měl k obedu? Taky teda tipuju na dzus. Nebyl ted nekdy nemocny? Obcas se pry muze stat, ze viroza spusti alergii.
@slunea Kašičku měl krupickovou... A oběd měl až když jsme přijeli domu od lékaře... Jen měl to co jsem psala mléko kaše a to pití 😏... Je pravda že jsme doma nemocný malej má naštěstí jen malou rýmu...
@nikolaa123 psala jsi, že i oběd šel ven, tak jsem si říkala, jestli v něm nebylo třeba to jablko nebo něco, co by souviselo s kaší. Ale třeba měl jen podrážděný žaludek. Jak je dneska?
@slunea K obědu měl rizeto, naštěstí už nemáme nic jen flíčky po tom... celkem rychle zabrali naštěstí kapičky 🙏🏻... Je to hrozný všechno bych si vzala na sebe když malého něco trápí no známé to všechny kdyby to šlo 🙏🏻💙... Moc děkuju za zprávu džus už určitě dávat nebudu mám strach a ani nebudu používat ten prášek na ty fleky
@nikolaa123 Syn mel neco podobného ale podle lékaře to byla pry nejaká viroza.