Zdravím maminky asi hloupý dotaz, ale zkusim, chci se zeptat mám dvě dcery jedna je skolkoveho věku, druhá ještě do školky nechodí, ale v září začne. Kdo máte prosím už děti školou povinné, jak často měly vaše dětí střevní chřipku právě ve skolkovem věku? Desim se každé nemoci, co přitáhnou ze školky nebo školy.
@bauskka U nás teď snad dva roky klid, ale předtím mi to dcera přinesla v lednu a hned v únoru znova. To bylo zajímavé. Čtyř člena rodina a jeden záchod 😬
Ve školce ani jednou. Střevní virózu měl jen jednou před nástupem do školky. Syn ale nebývá moc nemocný
moc casto ne, tak jednou do roka... ale bylo obdobi, kdy mel syn kazdou chvili prujem, ja ho porad drzela na diete dle Dr. a porad se to vracelo.. nakonec preleceni Vermoxem a od te doby klid - asi me roupy, ci jinou havet, ale nic ho nesvedilo, vse cisto...
Možná jednou za celou školku.. Na tohle mi děti naštěstí netrpí
Předškolačka ještě ani jednou.
Za 3 roky ve školce jsme měli střevní virozu jednou, teď před Vánoci. Jinak kromě klasických respiračních viroz nic. Tuk tuk 🙏
Dospělá dcera asi jednou, někdy v 10letech,mladsi 7leta nikdy.
Prvni dva roky ve skolce nic, letos treti rok a na podzim mela strevni virozu 2x 🤷♀️
Starší 6,5 nikdy, mladší 3,5 po roce a půl školky teď poprvé.
Prujem měla podle mě tak jednou za 4 roky školky a to ještě nic extra závažného.