Ahoj holky jen jsem vám všem co užíváte infacol na prdíky chci říct že mi bylo dnes v lékárně zděleno že výrobce má pauzu a prodali mi poslední lahvičku.
Takže pokud ve vašich lékárnách je tak kupte do zásoby.
To je bordel což.....
Nám jako jedinej zabíral tak nevim nevim na co přejdem.....
už mám pocit,že nám už taky nic nepomáhá............
Já dávala x měsíců Infacol, Espumisan a stejně mám pocit, že s mizivým účinkem...
U nás taky nezabíral, akorát tahání peněz z nešťastných rodičů, kterým miminko brečí bolestí a kteří nevědí, co s ním. 😠
já myslím že u nás je to lepší,ale děláme tisíc dalších věcí,nahříváme,kopeme,masírujeme,já piju kmín,občas mu ho taky šupnu,a když není zbytí trochu ho prošťouchnu.Ale když jsme měli espumisan,myslím že to bylo horší,v noci skoro nespal,teď se kvůli bříšku budí min.
u nás jedině infacol, naprostá spokojenost. Stejná účinná látka jako espu, ale jiné množství v 1 ml.
u nas take zabiral 😉
Nám jediné co pomáhalo byly laktobacilky od swiss od narození, vysypala jsem prášek na lžičku ,smíchala s trochou mlíčka a hned bylo po bolení bříška.Máme 8 měsíců a pořád jednou za čas dávám do jídla. Doporučujeme 🙂
Zdravím, můžete mi prosím poradit co se Infacolu týče? Náš 14denní prcek byl dneska z bolení bříška už nepříčetný. Zkoušeli jsme všechno možné a né a né si prdnout. Tak jsem zkusila nasadit Infacol. Akorát si nevím rady s dávkováním. Píšou podávat před každým krmením, ale malý zatím pije hodně často (cca co 2.5 hodiny, občas co 1.5). Podávaly byste ho tak často? Jaké jsou vaše zkušenosti? A může se Infacol kombinovat třeba s mastí Pupík? Děkuji
My jsme dávali Bio-gaia a dobrý...
@tabeu to nevadí, já to prvně řešila tak, že jsem dávala ne při každým kojení, ale třeba ob jedno a větší dávku ráno a večer, ale pak jsem zjistila, že je důležitý dávat to právě před každým kojením, já dávala menší množství - už si to nepamatuji - ale třeba cca půlku kapátka, prostě od oka jak jsem to zrovna při tom všem okolo nabrala, ale pokaždé... a dobrý, přežili jsme... No, můžeš to vyzkoušet, za to nic nedáš... 😉
@agne Díky. A jak jsi to začala podávat, tak už jsi to podávala pořád? Nebo jen několik dní a pak zkusit vysadit, jestli už je líp? Doteď ho bříško občas bolelo, ale většinou stačilo pocvičit a bylo líp. Ale dneska to byl fakt děs a pořád si neprdnul..Ale teplá koupel a vyčerpání mu aspoň pomohly usnout bobiškovi..
my dáváme před každým kojením celé kapátko,a jedeme tak druhý měsíc.Nevím kdy je vysadím,až najdu odvahu to zkusit.Ale říkám,infacol teď asi chvíli nebude,nebo u vás v lékárnách je?
My přecházíme na babycalm.
@tabeu no, u tak malého miminka bych zkusila nepatrně (až se to zlepší) snižovat množství až bych to vysadila úplně a viděla bych co to dělá... On ze začátku zabírá účinněji, ale pak si na to asi mrně trošku zvykne (tak za 3 měsíce), takže zkus přejít na Baby Calm - přírodní - (tam se to ředí s vodou) - akorát se to musí brzo spotřebovat - já pak ředila pouze půlku obsahu lahvičky s polovičním množstvím vody a pak druhou...
No, a ty začni pít kojící anebo dětský čaj na prdíky 🙂
@mamkazvysociny To netuším jestli u nás v lékárnách ještě je.. Koupil ho manžel minulý týden jen pro případ, že bychom něco takového potřebovali, tak ať je něco doma v záloze.. A bohužel dlouho schovaný nezůstal 😒
@mamkazvysociny Ahoj, tak manžel byl v lékárně přikoupit další Infacol a měli ho a prý neví o tom, že by už být neměl..Jsme z moravsko-slezského kraje.
@mamkazvysociny Espumisan obsahuje stejnou účinnou látku. U nás nezabralo nic.