Maly dost trpi na prdiky.. davam mu infacol ale ted nevim zda ucinkuje... sem tam si prdne nekdy vice ale stejne u toho musi dost tlacit.. ma to tak byt nebo kdyby ucinkovali tak by meli prdiky odchazet samy bez tlaceni.. dekuji
kolem 100,- a když hodné tlačí, tak to nemusí znamenat, že nezabírá, ale jestli u toho pláče a kroutí se tak ho to bříško nejspíš bolí ☹ nám taky pomáhá cvičení s nožičkama, masáž bříška a nejvíc nahřívací polštářek, já mám doma šitý a vyplněný pohankou, ale prodává se peckový, myslím, že v DM ho mají taky kolem 100,- a potom rektální rourka, tu jsem ve věku tvého prcka používala tak 6x denně...
@ajurka
zeny... ja pouzivala infacol a kminovou vodu.. ta zabirala asi nejvic.. 😵
Nám infacol pomáhal, ale taky jsme cvičili s nožičkama, masírovali bříško, nahřívali peckovým polštářkem, koupali v teplé vodě, natřásali, nosili na bříšku, dávali fenyklový čajík... 😖 S prdíky si malá sama poradila od 3 měsíců... byly to krušné chvilky (a hlavně večery)
u nás infacol zabral na plné čáře, takže já ho můžu doporučit, ale ne hned, asi až za tři dny..a od té doby byl klid, ještě s kombinací fenykl. čaje
@kacikaci
@kacikaci
@luciebx
@mrazulkav on prdí ale strašně u toho tlačí... pomáhám mu jak masáží tak i nožičkama.. vyprdí se.. usne je mu lépe ale jen co vstane zas.. infacol dáváme už týden.. jinak on pořád prděl a často... a z ničeho nic mu to dělá problém.. nechápu ... prosím vás dnes mu je měsíc a dva týdny kdy tohle většinou poleví nebo se zlepší 😢
My jsme ze začátku dávali fenyklový čajík tím kapátkem od vypotřebovaného infacolu... ale opatrně, aby nezaskočilo... Pokud vám infacol nezabírá, tak zkuste něco jiného. Na každého zabírá něco jiného - třeba i vám bude pomáhat jiný lék.
Přeji pevné nervy a aby to malého pustilo ce nejdřív 😉 (nikdo nemůže říct, kdy to přejde - každý má zkušenosti jiné)
Espumisan,Infacol,Lefax,Sab-simplex = to všechno je jedna a ta samá účinná látka = simethicon...proto je úplně jedno co zvolíte. 😉
nám Infacol moc nezabíral ( dala jsem mu šanci 14 dní ), teď máme Espumisan a prdí krásně, bez tlačení...
@ajurka