Dobrý den maminky,
máte prosím některá OSOBNÍ zkušenost s vaším miminkem? Jaké měly děti příznaky, jak se nemoc vyvíjela? Co vám pomohlo?
Moc prosím o zkušenost, klidně i jen s jedním z uvedeného. Už jsem zoufalá ☹ Mudr. nám v podstatě nic neřekla, žádné informace také nemohu dohledat. Ráda bych věděla i jak se nemoc vyvíjí do budoucna, i když chápu, že je to u každého dítka jiné. Jak s miminkem cvičit, aby se to nezhoršovalo. Jsem z toho velmi špatná.
Moc děkuji ♥
@neomenia Moc děkuji za reakci. Ano, chodíme na neurologii, ale jak jsem psala, Dr. mi nic neřekla, nedoporučila, vše jsem si našla a odvodila z vlastní iniciativy (chodíme plavat, na fyzioterapii). Cvičíme několik cviků.
Aktuálně se nám mírně zhoršil - napadlo mě, jestli to není z nervozity z růstu zubů? Proto bych ráda nějaké zkušenosti co se období růstu zoubků týká, jestli se dá za chvíli zase vše do pořádku (zatím to bylo jako na houpačce, teď se to už druhý týden nemění).
Znamená to následující: Ma zvýšené svalové napětí a je víc dráždivé, tvoje mimi. Je to způsobeno mnoha faktory, jako třeba komplikovaným porodem aj., Ale často je příčina neznámá ( genetika atd). Je to dost časté, pomáhá cvičení- většinou Vojtovka, ale i jiné ( to já moc neznám). Pravidelná rehabilitace a cvičení s maminkou doma. Naprostá Většina z toho vyroste, málokdy to znamená vážný problém, předpokládám, že jste v péči neurologa, ten si vás ohlídá.