Dobrý den maminky,
chtěla jsem se zeptat zda někdo máte zkušenosti s Laktobacílky baby nebo s Enticon. Mám 4 týdenního klučíka nemá vyloženě nějaké velké záchvaty, ale před probuzením se kroutí tlačí červená a trápí ho to .. během dne když je nejhůř tak trubičkujeme.. Doktor mi doporučil výše zmiňované prostředky. Tak jsem se chtěla zeptat na vaše zkušenosti.
Osvědčil se mi Enticon. Doporučila nám ho doktorka s tím, že obsahuje jak simetikon tak probiotika.
Ahoj, můžu se zeptat, kolik Enticon stojí? Děkuji
Mezi 150-200,-, záleží jak kde. Předpokládám, že v internetových lékárnách bude levnější.
Ahojky holky,zítra nám je 8týdnu a neznám u holky nic než řev. když neřve a podaří se jí uspat tak spí a když jí tak se kroutí jak had a nevypije zdaleka to co má. trápí jí nejspíš bolesti bříška a na doporučení lékařky jsem koupila enticon. dáváme od pátku ráno večer hned po jídle. Jak dlouho trvalo než jste pozorovali zlepšení. 3dny u nás a nic příjde mi to už dlouho na to aby zabraly ne?
Ahoj holky, ten enticon je od 1.měsíce věku. Lékařka mi řekla, že ho malému můžu dávat, dle uvedeného dávkování. Dala jsem 20kapek. Můžu mu to dát i do mlíčka? Nebo nakapat do pusinky? Dala jsem mu to do mlíčka...
Podle mě je lepší po jídle,já neměla nikdy jistotu že to mlíčko všechno vypije a pak jsem neměla přehled.Tak jsem je dávala po jídle. A mužu za nás jen doporučit,psala jsem tu příspěvek před váma a nám zabrali přesně po 14dnech což o probiotikách říkají a pak nastal zlom. Byla klidnější u jídla a i líp spala a hlavně nebyla tak uřvaná.
@lluucckkaa25 A jak mu to mám dát po jídle? Nakapat tím kapátkem? Je nám 16dní... A dávala jste 20 kapek jednou za den nebo dvakrát?
My mame ted taky Enticon a teda taky nevim jestly je teda dat malemu po jidle. Mohu je zkombinovat i s espumisanem? 🙂
Tak kombinujeme. Enticon jsem dala na lzicce po jidle a malej spokojenej 🙂 Asi je dobrej 🙂
Já bych holky určotě enticon nekombinovala protože pak nevíte zda vám zaverou ty nebo ony kapky........Já dávala po jídle na lžičku 20kp ale nám už měsíc byl když jsme začli jinak nevím a začla jsem dávat čaj z kmínu.
@lluucckkaa25 A hned po jídle? Já mu to kapu kapátkem do pusiny. Bříško ho bolí pořád... Ale nevím čím to je, dáváme vigantol a nebo zda je to nutrilonem ☹ Naštěstí aspoň kakáme
No hned po odrihnuti mu to davam. A behem dne mu kapu do flasky espumisan.
A na lzicce teda 🙂
Nekombinovala bych, je to stejna účinná látka
@katkasy enticon se po otevreni a naredeni musi do 14 dni spotřebovat, taky jsem na nej koukala a tohle me celkem odradilo. ted mala dostava espumisan a bio gaiu, kapu oboje na lzicku. ta bio gaia je na olejove bazi a stasne rychle kape (bere se 5 kapek), nejsem z ni nadsena. myslela jsem ze to budu kapat maly primo do pusinky jako vigantol a to teda vubec nejde. az bio gaia dojde, koupim laktobacilky. ty jsou v kapslich a rozpousti se na lzicku do trochy odstriknuteho mleka. a stoje ctvrtinu co biogaia.
jestli to pomaha tezko rict, ono chvili trva nez ta probiotika zaberou a strevni mikroflora se vylepsi a u mimin se to beztak casem lepsi samo od sebe jak travici trakt dozraje.