Zdravim,poradite mi prosim?Co pouzivat na nestovice?A jak to je s mytim?Moc dekuji!!!!
@zutinka nejvic zabiral hypermangan. A klasika tekutej pudr, ale kuo.nejalej hustsi, delaj ted hrozne tekuty. Jinak Dr. Koupani primo doporucila, ze nekoupani je uz klise. Takze se normalne koupal prave v tom hypermanganu, jen pak pozor na utirani.
Každý den sprcha, na svědění fenistil kapky, pokud nějaké místo hodně svědí tak virasoth gel a na bolest a horečky nurofen
A ja nemazala nicim az pakntea tree olej
Za mě nejlepší potírat tea tree olejíčkem (měla jsem od Nobilis) a 1-2x denně rychlá koupel v hypermanganu (koupíš v lékárně, do vany jen PÁR zrníček, musí být jen lehce růžová). Tekutý pudr se nedoporučuje, neštovička seschne a víc svědí. Teploty jsme neměli.
U nas teploty syn 3dny a dcera pak.taky 3dny a manzel skoro tyden
u obou PoxClin penou a do tydne byl pokoj
Syn 2 roky mel pred 14ti dny. Mel jen jeden den zvysenou teplotu, pupinky vysev prvni 3 dny pak uz to krasne zasychalo. Od 1.dne jsem mazala na doporuceni lekare gelem Virasoothe. Za nas super, nesvedilo a vse rychlr vyschlo 🙂
Zaprvé bud rada ze je má jako dite. Já po 20 trpěla jak kdybych umírala. A na svedeni jsem mela homeopatika. Nevím název ale po tom svedeni přestalo uplne. Zkuste pohledat.
@semisovamys také mažeme Virasoothe ale i tak to svědí. Dávám i fenistil
Za mě hlavně ne tekutý pudr.na tech pár místech,kam jsem ho dala, mají jizvicky. Stačil sudocrem a když to svědilo,potírala jsem francovkou (chladí a vysušuje).umýt až kdyz slejzaji stroupky. U nás cca 10dní,myli jsme jen intimní místa.
@zutinka neptáš, jak to máš vědět...😉 Nám řekla doktorka, že až nebudou stroupky. Jo a ještě jsem jim to mazala Imazolem. Stačilo. Měla jsem v zásobě Fenistil, ale jak jsem je mazala tou francovkou, chladilo to, nesvědilo a nemusela jsem ho použít. Hlavně prostě ty pupínky vysušit, neškrábat. Děti vypadaly děsně (měly to obě děti najednou, aspoň že tak). S tím pudrem fakt nemám dobré zkušenosti a ni já, ani sestra. Totiž ten pupínek se tím pudrem úplně ucpal a blbě se to hojilo. Potřela jsem tím ty úplně první pupínky a léčily se nejdéle. Ale jsem ráda, že jsou i dobré zkušenosti. Za mě ale ne 🙂 Zlatý Imazol a sudoš s francovkou.
Tak nejsou, dnes jsme byli u dr. Je to pichnuti hmyzem
@zutinka My používali tekutý pudr z DrMaxe, ale prý je lepší nějaký speciální přípravek. S mytím nepřehánět. Jestli dítě nemá horečky, je to jedna z nejpohodovějších nemocí, tak to vydržte.