Častá bolest hlavy. Zkušenosti?

lucifux
13. čer 2022

Zdravím, synek 3 roky si docela často stěžuje na bolest hlavy. Např. dneska ráno, se vzbudil a začal plakat, že ho bolí hlava, ani se nezvedl z postele, že mu to prý nejde. Tak jsem ho vzala do náruče a asi po hodině se to zřejmě zlepšilo. Byl už schopný se nasnídat a obléct. Tak jsem to neřešila. Občas má totiž tendenci kecat. Ale teď jsem si všimla, že nosí hlavu sklopenou k levému rameni. nechci mu na to moc sahat, abych mu s tím něco neudělala.
Nemáte s tím některá zkušenost.

minerva
13. čer 2022

@lucifux Zkušenost nemám, ale ukázala bych ho lékaři. Pro jistotu.

jjasmina
13. čer 2022

@lucifux pediatr a nejlépe neurolog

cuuza
13. čer 2022

Malej si několikrát přeležel krk(měl zatuhlý vzpřimovač hlavy na jedné straně) ale popisoval to tak, že ho bolí hlava a nemůže vstát. Většinou to do hodiny přešlo, nemůže to být také něco takového???

martt
13. čer 2022

@lucifux Určitě bych navštívila lékaře. Může to být banalita, ale také třeba borelióza apod..

kamce
13. čer 2022

Syna taky boliva casto hlava a nejvetsi spojitost teda zatim vidim se zrakem 🙄

lucifux
autor
13. čer 2022

@minerva
@kamce
@martt
@cuuza
@jjasmina byla jsem s ním teď večer na pohotovosti, dostal límec, s tím, že mám informovat pediatra, aby mi dal žádanku na neurologii + vyšetření ORL a oční.

dashyyy
14. čer 2022

@kamce u nás to byly oči.. s nasazením brýlí do týdne neskutečné zlepšení, ale nebolela hlava od rána, spíš odpoledne, navečer - únavou

maci299
14. čer 2022

Ještě mě napadá ouško? Že tu hlavičku naklání

kamce
16. čer 2022

@dashyyy no malemu se rychle zhorsuji ty oci, tak to ma i v prubehu nez jdem na kontrolu a nove sklicka 🙄

dashyyy
16. čer 2022

@kamce chůdě ☹