Bronchovaxom pro děti - zkušenosti

calvac
15. zář 2018

Mela bych zacit davat synovi 8 let. Jsem na rozpacich. Slozeni mi prijde jako ockovaci latka. Samy .........kok. Jake mate zkusenosti s timto lekem,vedlejsimi ucinky,efektem apod. ?? Syn je nemocny skoro kazdy mesic, chripky,zelena ryma s teplotami,casty kasel,boje se streptokokem,zlatym stafylokokem a hemofilem atd. Nikdy nebral nic podobneho. Ale jine leky na imunitu nepomohly - Imunor,Imunoglugan,Multi imun... Jinak ma take nrustale zvSeny pocet bilych krvinek a lehce zvysenou sedimentaci.

snowbee
15. zář 2018

Ahojky,já dávala synovi 9 měsíců.Od te doby,máme klid.A jak pises.Do té doby stále nemocný..k tomu astma..laryngitidy..polyvalentni alergie.Byl i drive narozen.Je už to sice 5 let.Ale od te doby...mame 1-2x do roka max.chripku.Alergie nezmizely.. Ale imunita posilena urcite je.A k očkování bych to neprirovnavala😉

neomenia
15. zář 2018

Dala bych, ano, ovlivní to pasivně imunitu, dodá ji protilátky proti těm bakteriím. Často to pomůže.

chci_miminko
15. zář 2018

@calvac Je to bakteriální lyzát, tedy malinkaté množství nejčastějších bakterií, které způsobují zelené rýmy, kašle, horečky, následně ATB. Je to zvykání těla a postupný návyk obranyschopnosti. Já mám s ním boží zkušenosti, moje dítě bylo neustále na hromadě s teplotama i k 39-40. Nasadila jsem v druhé půlce ledna a od toho jsme byli zdraví až do jara. Teď nasazuju opět v září. Uvidíš, že se ti jako matce velmi uleví. Taky jsme zkoušeli Imunoglukany a nezabraly. Tohle zabere.

chci_miminko
15. zář 2018

@calvac Jinak nám udělali rozbor imunitní odezvy a imunita zcela OK. Proto imunoglukan neměl efekt.

beruskaev
15. zář 2018

Dcera byla taky často nemocná, na alergologii nám ho předepsali a brali jsme od podzimu 14 dní pondělí až pátek, potom pondělí, středa, pátek až do jara, pouze dny kdy byla ve školce, nemocná byla minimálně, tak asi pomohl. Jsem zvědavá, jak to bude letos..

calvac
autor
15. zář 2018

@snowbee Dik,jo,jo,syn ma taky astma. Jiz patym rokem je stale nemocny. Je to neuveritelne. Patym rokem!!! Imunitu dle krve ma vzdy ok.

calvac
autor
15. zář 2018

@chci_miminko Jak jsem psala,bohuzel syn je takto nemocen uz paty rok,katastrofa. Imunitne je ok. Zkusili jsme kde co vcetne alternativy a nic.

neomenia
15. zář 2018

@calvac když medicína nepomáhá a neobjasni příčiny nemocnosti, co patrat jinde? Psychika, vztahy u vás doma, konflikty.... přísná výchova.... Atd...? Vysoká nemocnost jako reakce na nějakou frustraci, přísnou výchovu, stres.... není nic vzácného.

calvac
autor
15. zář 2018

@snowbee
@chci_miminko
@beruskaev Jeste se chci zeptat,jestli jste davaly tobolku na lacno. Ja jsem zrovna dnes cetla,ze je nekterym detem z toho blbe.

calvac
autor
15. zář 2018

@neomenia Ja nad tim taky premyslela,ale nevim. Navic syn je celkem flegmatik. Proste jsem neprisla na nic, z ceho by mohl byt ve stresu.

gnozka
15. zář 2018

Mám s nim osobní zkušenost a jen tu nejlepší . Jako dítě jsem bxla pořad nemocná . Stále zelená rýma a záněty průdušek . Moje tělo doslova trpělo. A po nasazení tohoto léku jak kdxz utne . Proste úžasné . Co se složení tyče tak se nemusíte vůbec bát . Jsou to látky tělu vlastní takže tělo si začne samo budovat imunitu .

chci_miminko
16. zář 2018

@calvac na lačno to má nejvyšší účinnost a vypozorovala jsem zkraje, že co 2-3 dny. Vždy jsem viděla reakci těla, dokonce náběh na rýmu, ale do 24 hodin to bylo vždy pryč. Brnkalo mu to na imunitu.

chci_miminko
16. zář 2018

@calvac neřeš psychiku, nasaď a za měsíc uvidíš změny. Jak říkám, dávej alespoň 1-2 dny pauzu mezi dávkováním.

beruskaev
16. zář 2018

určitě na lačno, obsah sáčku jsem vždy rozpustila v trošce čaje a chodila jsem s tím dceru budit..

calvac
autor
16. zář 2018

@beruskaev Ja jsem dostala tobolky,ne sacky,ale je mi jasne,ze je to stejne.

anehap
16. zář 2018

@calvac já jsem pro dceru dostala min.týden na alergologii taky tobolky,máme dávat od října,ale asi začnu dřív,ve školce už to začíná soplit:-/ Dr.mi říkala dávat ráno na lačno,po,st a pá,ráno pije kakao,tak nevím,jestli to vysypat do něj nebo jak...jinak jsem na něj slyšela chválu,tak snad zabere i u nás

marcicek84
16. zář 2018

máme pro dceru a máme za sebou první kolo, bere sáčky první 10 dní v měsíci po dobu 3 měsíců, první výsledek, ještě to nedobrala a rýma, tu jsem chytla od ní já, ona v pohodě za 5 dní se té hnusné luté rýmy zbavila a to ji měla vždy těch 10 dní ale já už ji mám týden a pořád dost, tak uvidíme, jaký bude účinek v dalších měsících...

priefi
17. zář 2018

@calvac nemam zkusenosti, ale zkus navic mu davat lichorerisnici, rakytnikovy syrup a par kapek z plyskyrice. Posili to imunitu a melo i zbavit zdravotnich problemu. Mimochodem, zkoumaly se i alergie na pyly? Jinak nerikam, ze lek nemas zkusit, to bych si nedovolila, lekari vedi, proc to predepsali, spis toto pouzij jako podpurnou lecbu

calvac
autor
17. zář 2018

@marcicek84 Prave mam strach,aby ho to zdravotne neslozilo. Navic je uz skolak.

calvac
autor
17. zář 2018

@chci_miminko A nam ted doktorka davkovani dala na kazdy den tabletu,to je 30 tobolek na 30 dni. Je to blbe??

calvac
autor
17. zář 2018

@anehap Ano,pry se to sype na jidlo nebo do napoje.

calvac
autor
17. zář 2018

@priefi Dlooouho jsme chodili k panu Paszandovi. Vypito ma syn rakytniku na litry,lichorerisnici davam bezne,k tomu jsme brali predepsana homea a dochazeli na magnety kvuli astmatu. Bohuzel nic nepomohlo. Je mi z toho uz zle,trva to fakt pet let. Ma imunitu ok,ale stale zvyseny pocet bilych krvinek,zvysenou sedimentaci,proste nekde koluje zanet. Menili jsme i doktory,zkouseli lecitele,bylinky atd. Jinak ma alergii na travy a plevele,v sezone paradoxne netrpi,ale v zime je to des. Koncime i v nemocnici. Foukatka uziva denne. Pana Paszandu vlastne navstevujeme dosud.

priefi
17. zář 2018

@calvac hm... kdyz ani MUDr.Paszanda nepomohl, tak to prirozenou lecbou bohuzel nepujde 😔 a ani antibiotika na ty bacily nezabraly? Jeste nekteri maji hodne dobre zkusenosti s dlouhodobym pobytem (vic jak 14 dni) u Baltskeho more, Jadran a Mrtve more jaou pripadne taky fajn, ale Balt je pry na dychaci cesty nej. Pripadne zkouseli jste morske jeskyne? Napr.v Detmarovicich?

handav
24. zář 2018

Můžu se zeptat, ten bromchovax je na predpis?

calvac
autor
24. zář 2018

@handav Ano,je kazdopadne na predpis.