Ahoj,malý má 4roky a bouli na krku. Byly jsme na orl a na dětském v nemocnici a prý jen zvětšené lymfatické uzliny a nejspíš zánět ,teploty má od noci.Malý nemůže dát hlavu dolů ani do boku ,pláče že ho to bolí .Máme cfezil antibiotika . Nikdo mu nebral krev nic,jen prohlídka. Nemůže mít zánět mozkových blan nebo něco nebezpečnými?nikdy to neměl a to už byl nemocny hodnekrat.Usi obě dvě ok .Díky moc za rady
Má to zarudlé prý je to normální ,no ale bouli tam má pěknou 😪
4 roky ma a co ma v tej hube?😈🤔🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
@leila7 ted se nechci dotknout pani-maminky chlapecka..
Ale.jak vy vite ze ten chlapecek neni treba NEDEJ BUH postizeny? Nebo nema.treba autismus.nebo ja nevim co ...tak ma.dudlik no..asi je.k tomu duvod
Jestli ho bolí hýbat hlavou, jela bych znovu k dr.. řešila jsem to kdysi s tříletým klukem, boule jak na příušnice, namohl hýbat hlavou, bolela ho celá a dr na pohotovosti, že buď příušnice nebo zánět mozkových blan a okamžitě na infekční, tak jsem jela do okresky, tam stejné podezření a převoz do dětské nemocnice.. nakonec z toho byl po rezonanci absces pod mozkem, původce byl špatně zaléčený streptokok.. 14 dnů na kapačkách, dalších 14 dnů prášky, jedna rezonance a asi 6 ultrazvuků.. kluk trpí od malička na tonsilitidy, má uzliny naběhlé běžně, ale tohle byl úplně jiný průběh než zdruřelá uzlinka.. nechci tě strašit, jen píšu svoji zkušenost a já bych jela znovu, zhoršoval se v rámci hodin a celkem rychle
Já bych teda odhadovaná priusnice... což je virové, viry jsou svistvo a můžou udělat dost cokoliv, ale při běžném průběhu je to prostě "chřipka ".