Ahoj holky, dceru už něco přes rok bolí nohy. Třeba když hodně chodí tak večer ji to bolí hodně, dáme sirup od bolesti a do 10 min dobrý. Bolí ji to jen občas, a když už to teda bolí, tak chodit dokáže. Sem tam se ji udělá modřina na noze ale hodně padá tak že těžko říct no. Někdy ji bolí kolena, někdy paty a někdy zase lýtka. Doktorka mně nikdy nikam neposlala že to jsou růstové bolesti ale dneska jsem naléhala tak ji tedy vzala krev ale výsledky budou až nekdy v pondělí takže se do té doby asi pos***. Říkala že s kloubama nic nemá. Bojím se že by to mohla být leukemie a z toho se mi dělá hodně špatně. Máte někdo zkušenost? A jak se projevuje leukemie? Děkuji
@chumlee71 někdy lituju že čtu vše co se píše na googlu. Všechny příznaky ukazují na leukemii 🤦🏻♀️
@lilianapul30 lepší je někdy nic negooglit. 🙂. Myslím si že u vás to bude to samý, že je to z růstu
Leukémie je akutní věc, to není nic, co by mělo trvat přes rok. Budou to růstové bolesti. Jsou často hodně vázané na fyzickou aktivitu, jak i sama popisujes . Nesleduj google a věř, že lékařka ví víc o leukémii, než ty😉
@neomenia to se mi ulevilo
Budou to.rustove bolesti, ale rešit to nurofenem apod není řešení. Chce to vitamin D a ne jen nějaký doplněk stravy z lékárny ale Vigantol.
Určitě růstové bolesti.. syna spolužák měl leukemii a byl to fičák, to by rozhodně netrvaly příznaky rok, ale max pár dní.. určitě doplňovat déčko, vyhnula bych se Vigantolu a vzala třeba Jamieson nebo Terezii a synovi hodně pomáhalo teplo, nahřívací polštářky na bolavá místa a masáže.. úplně boží je roller, krásně rozmasíruje a uleví
Rustove bolesti a bolest z pretazeni, fyz. namahy. Starsi to miva uz pres rok. Natiram alpou, trochu pomasiruji, dam pyzamko, tlustejsi ponozky a zabalim do periny. Krasne to prohreje a dite spi.
Neresila bych to sirupama, to je dlouhodobe nebezpecne na jatra a ledviny. A casem budes muset zvysovat davku i na bezne horecky.
Jsou to růstové bolesti. Není to nemoc, takže žádné sirupy. Namasírovat Alpou, zabalit do peřiny, zahřát a přejde to.
@lilianapul30 u nás to samý, kluk 4 roky občas si stěžuje ze ho bolí nohy,respektive kolínka. Dáme paracetamol a spí do 5 minut. Je to z růstu ,já bych se nestresovala.