Bolest nožiček. Máte zkušenost? Jak se projevuje leukemie?

lilianapul30
24. bře 2022

Ahoj holky, dceru už něco přes rok bolí nohy. Třeba když hodně chodí tak večer ji to bolí hodně, dáme sirup od bolesti a do 10 min dobrý. Bolí ji to jen občas, a když už to teda bolí, tak chodit dokáže. Sem tam se ji udělá modřina na noze ale hodně padá tak že těžko říct no. Někdy ji bolí kolena, někdy paty a někdy zase lýtka. Doktorka mně nikdy nikam neposlala že to jsou růstové bolesti ale dneska jsem naléhala tak ji tedy vzala krev ale výsledky budou až nekdy v pondělí takže se do té doby asi pos***. Říkala že s kloubama nic nemá. Bojím se že by to mohla být leukemie a z toho se mi dělá hodně špatně. Máte někdo zkušenost? A jak se projevuje leukemie? Děkuji

chumlee71
24. bře 2022

@lilianapul30 u nás to samý, kluk 4 roky občas si stěžuje ze ho bolí nohy,respektive kolínka. Dáme paracetamol a spí do 5 minut. Je to z růstu ,já bych se nestresovala.

lilianapul30
autor
24. bře 2022

@chumlee71 někdy lituju že čtu vše co se píše na googlu. Všechny příznaky ukazují na leukemii 🤦🏻‍♀️

chumlee71
24. bře 2022

@lilianapul30 lepší je někdy nic negooglit. 🙂. Myslím si že u vás to bude to samý, že je to z růstu

neomenia
24. bře 2022

Leukémie je akutní věc, to není nic, co by mělo trvat přes rok. Budou to růstové bolesti. Jsou často hodně vázané na fyzickou aktivitu, jak i sama popisujes . Nesleduj google a věř, že lékařka ví víc o leukémii, než ty😉

lilianapul30
autor
24. bře 2022

@neomenia to se mi ulevilo

leniczka23
25. bře 2022

Budou to.rustove bolesti, ale rešit to nurofenem apod není řešení. Chce to vitamin D a ne jen nějaký doplněk stravy z lékárny ale Vigantol.

dashyyy
25. bře 2022

Určitě růstové bolesti.. syna spolužák měl leukemii a byl to fičák, to by rozhodně netrvaly příznaky rok, ale max pár dní.. určitě doplňovat déčko, vyhnula bych se Vigantolu a vzala třeba Jamieson nebo Terezii a synovi hodně pomáhalo teplo, nahřívací polštářky na bolavá místa a masáže.. úplně boží je roller, krásně rozmasíruje a uleví

jelenice_zavodnice
25. bře 2022

Rustove bolesti a bolest z pretazeni, fyz. namahy. Starsi to miva uz pres rok. Natiram alpou, trochu pomasiruji, dam pyzamko, tlustejsi ponozky a zabalim do periny. Krasne to prohreje a dite spi.
Neresila bych to sirupama, to je dlouhodobe nebezpecne na jatra a ledviny. A casem budes muset zvysovat davku i na bezne horecky.

sirinfirst
25. bře 2022

Jsou to růstové bolesti. Není to nemoc, takže žádné sirupy. Namasírovat Alpou, zabalit do peřiny, zahřát a přejde to.