Prosím o radu jestli nemáte někdo podobnou zkušenost? Syn má už bohužel několik měsíců přetrvávající problémy s pupíkem. Projevuje se to jen zarudnutím, většinou večer. A tak jsem začali navštěvovat kožní lékařku. Ta nám vždy udělá stěr a dala podle výsledků nějakou mastičku.Bohužel, když ani to nezabralo, museli jsem nasadit celková atb. bohužel také zbytečně ☹ Má v pupíku bakterie, podle posledních 2 stěru je to Pseudomonasa putida. MUDr. říkala, že to je hnusná bakterie a tak že se to musí řešit, ale sama už je bezradná. A jelikož jedeme v únoru na kožní do Phy do Motola, tak jsem řekla, že to zkusím ještě tam. Jinak prý jedině ještě dětského imunologa, jestli nemá problémy s imunitou ☹
Fakt už si nevím rady ☹ Jestli máte někdo radu budu moc ráda 🙂
No kožní mu ty atb nenapsala, to ona prý nemůže. Dala mi jen výsledky a poslala za pediatrem. Je fakt že dostal ta samá atd co předepisuje i na zánět průdušek. Bohužel v příbalové info jsem se nedočetla na které bakterie zrovna jsou tak těžko říct. No jedině teda zkusit ještě jiného lékaře. Stejně přemýšlím o změně pediatra tak asi není s čím zahálet. Jen se bojím, že u nás je to s těma pediatrama prašť jako uhoď.
Ale moc děkuji za radu 🙂
@hanka208 Zkušenost nemám, ale třeba nezvolila správná antibiotika. Zkusila bych se zeptat v nemocnici na dětském. Asi bych to neřešila jenom na kožním. Imunologie taky není na škodu, ale to je na delší dobu. Já bych zkusila jiného lékaře a jiná antibiotika. Mít druhá antibiotika je určitě menší zlo, než mít dál ty bakterie.