Aj vaše deti odmietajú čípok?

erimi
16. pro 2017

Maminky, aj vaše deti odmietajú čípok ?

krystalka
17. pro 2017

@erimi - nevím, co je myšleno tím "odmítají"...když bylo potřeba dát čípek, tak jsem přidržela nožky, dala čípek, přidržela chvilku zadeček, aby to hned nevytlačil a hotovo....někdy je to prostě potřeba i když se jim to moc nelíbí....stejně jako byly občas scény při odsávání nosu, nebo kapání do očí....prostě někdy to bez lehkého přinucení prostě nejde, no....někdy jsme na něj museli být dva, třeba u toho odsávání, protože se s námi pral, kapky do očí to samé....a pak pro změnu třeba ATB v sirupu, nebo rozdrcený prášek, to byly teprve scény....

lv
17. pro 2017

@erimi proč se ptáš na to samé už poněkolikáté? Čípky, rourka, odsávání nosu.

krystalka
17. pro 2017

@lv - viď? Tohle jsou věci, které asi žádné dítko nemá rádo, ale občas je to potřeba, tak se to musí nějak zvládnout....když jsem synovi kapala do očí, tak jsem ho musela dát na zem a zalehnout, byly mu asi 4 roky a sílu už měl pořádnou, musela jsem ho prostě na chvilku znehybnit, jinak bych mu to prostě nekápla....nebo když jsme cvičili vojtovku....sice mi bylo z toho do breku taky, ale prostě to bylo potřeba, tak jsme to museli nějak zvládnout....čím jsou větší, tím je s nimi pak lepší pořízení....i když taky ne se všemi 🙂

berenika39
17. pro 2017

@lv je to zřejmě někdo, kdo tu nemá co dělat.

lv
17. pro 2017

@berenika39 mám podobny zneklidňující pocit.

kika266
18. pro 2017

@erimi Nevim jak to presne myslis, ale moje Karolinka uz od mala nesnesla cipky, takze jsem ji davala vse v sirupu nebo jine podobe. Je toho docela dost na vyber.

kika266
18. pro 2017

@lv Uz to tu bylo? Jako stejna otazka od stejne tazatelky? Proc by se nekdo na to jinak ptal, nejakou zaludnost v tom nejak nevidim 🙂, ale nejsem v tom zbehla 🙂

lv
18. pro 2017

@kika266 mohu se samozřejmě mýlit, ale myslím, že ne. Napíšu ti zprávu.

kika266
18. pro 2017

@lv cetla jsem a odepsala 🙂