Maminky, aj vaše deti odmietajú čípok ?
@lv - viď? Tohle jsou věci, které asi žádné dítko nemá rádo, ale občas je to potřeba, tak se to musí nějak zvládnout....když jsem synovi kapala do očí, tak jsem ho musela dát na zem a zalehnout, byly mu asi 4 roky a sílu už měl pořádnou, musela jsem ho prostě na chvilku znehybnit, jinak bych mu to prostě nekápla....nebo když jsme cvičili vojtovku....sice mi bylo z toho do breku taky, ale prostě to bylo potřeba, tak jsme to museli nějak zvládnout....čím jsou větší, tím je s nimi pak lepší pořízení....i když taky ne se všemi 🙂
@lv je to zřejmě někdo, kdo tu nemá co dělat.
@berenika39 mám podobny zneklidňující pocit.
@erimi - nevím, co je myšleno tím "odmítají"...když bylo potřeba dát čípek, tak jsem přidržela nožky, dala čípek, přidržela chvilku zadeček, aby to hned nevytlačil a hotovo....někdy je to prostě potřeba i když se jim to moc nelíbí....stejně jako byly občas scény při odsávání nosu, nebo kapání do očí....prostě někdy to bez lehkého přinucení prostě nejde, no....někdy jsme na něj museli být dva, třeba u toho odsávání, protože se s námi pral, kapky do očí to samé....a pak pro změnu třeba ATB v sirupu, nebo rozdrcený prášek, to byly teprve scény....