ahoj, mám doma skoro 3m mimi a nechce mi vůbec pást koníčky, vždycky spíš se snaží jakoby líst, vůbec nechce zvedat hlavičku, nevím čím ho namotivovat, hračky ho nezajímají, a to nejen při pasení koníků, snažím se ho aspoň nosit na "tygříka" aby posiloval a nechávám ho hodně rozbalenýho na zádech aby posiloval bříško ...... máte s tím někdo zkušenosti, jak na to nebo je ještě brzo ... příští týden jdeme na kontrolu v 3m ... řešily byste to s doktorkou nebo ještě počkat? díky za názory
Myslím, že má určitě ještě čas! důležité je, že ho na bříško pokládáte a že mu to nevadí (hodně dětí na bříšku být nechce, pláče a boří hlavičku do země a také to není do budoucna žádná tragedie🙂 )...pokud vaše mimi hlavičku aspoň trochu zvedne, tak to stačí a uvidíte jak se bude den ode dne zlepšovat. Můj 5,5měsíce zatím také nepase klasicky - je opřený o předloktí a na dlaně se nezvedá, často si jen tak lehne a čučí do strany🙂...a to se už umí otočit ze zad, točí hodiny, plazí se...takže evidentně vše, jak má a přitom to klasické pasení koníku nějak nedělá🙂...Jinak pomáhá to pasení koníku na vašem břiše - bude se koukat na váš obličej🙂
doktorka to zkusí, stabilně pořádně pást má ve 4m.. co vyzkoušet pasení na tobě? na hrudníku? na nějaké mimi zabírá ovladač, hrající mobil atd..