Svatební obuv pro nevěstu.

verunka898
20. led 2020

Dobrý den,
Chtěla bych Vas moc poprosit zda máte někdo zkušenosti z internetovým obchodem.. Jjshause.cz. Je to e-shop s obuvi. A pravděpodobně ze zahraničí. Jsou tam velice pěkné boty i přijatelné ceny, ale nevím zda to není blbost si z tama objednávat. A popřípadě kdyby jste mi mohli doporučit kde sehnat nějaké boty jako nevěsta Uh a okolí. Děkuji

snahnah
20. led 2020

@verunka898 Mrkni spíš na beremese.cz

piskoteka
20. led 2020

@verunka898 Zdravím 😊 Já bych si botky raději pořídila v kamenném obchodě. Pořádně je vyzkoušet a projít se v nich. Přeci jen budete v nich celý den a při tom chtít stále vypadat dobře a vědět že se při chůzi nepřerazíte. A že po prvním tanci vám neupadnou nohy bolestí. Já tenkrát prošla plno obchodů a nakonec jsme úplně zoufalá našla krásné bílé lodičky ve stánku u Vietnamců 🙈🙈🙈

piggy123
20. led 2020

@verunka898 já si na jjshouse kupovala svatební šaty, boty, kytici, ozdobu do vlasů, a vlastně tak asi všechno 😂 Nemohla jsem věřit vlastním očím na tu perfektní kvalitu šatů! Moje šaty stály asi 3000 Kč a kvalitou byly srovnatelné se šatami z luxusních svatebních salonů! Neuvěřitelné! Musela jsem je akorát nechat trošku zkrátit, i když jsem si je vybrala šité na míru. Vlastně všechny produkty z té stránky byly tiptop až na boty!!!
Boty nebrat! Smrděly plastikem a i když jsem je nechala týden na balkoně, tak nevyčichly! Vyhodila jsem je. Napsala jsem k těm botám špatné hodnocení, ale samozřejmě ho smazali...
Jo a všechny jejich produkty jsou přímo z Číny

astyna88
21. led 2020

Spousta mych znamych si tam boty objednavva. Ale vetsinou nesedi, jsou na pidi nozicky, uzke a ikdyz pomeris,tak jdes do rizika. Urcite kamenny obchod.