Kalorické tabulky. S jakými máte dobrou zkušenost?

petlep
20. led 2024

Ahoj, muzu poprosit o doporuceni se kterymi kalorickymi tabulkami mate dobrou zkusenost? Moc dekuji a preji hezky slunecny tyden 🙂

nuninove
20. led 2024

Ahoj, ja jsem spokojena moc..od leta mam dole 13kg..nekdy si to hlidam vic a jde to krasne dolu, jindy to tolik neresim a vaha drzi na miste..je to velky pomonik..nikdy jsem nezhubla ani dietama atd, ale ted poprve v zivote hubnu.. 🙂 stahla sjem si klasicke kaloricke tabulky - zelene logo..ani nevim, ze jich je na vyber vice..

petlep
autor
20. led 2024

@nuninove dekuji za odpoved. To asi budou ty z www.kaloricketabulky.cz? Diky

nuninove
20. led 2024

@petlep ano _🙂

petlep
autor
20. led 2024

Moc diky za doporuceni

pe_tu_ss_ka
20. led 2024

Doporucuju na ig tabulkářku, má tam vysvětleno, jak to nastavit a jak s nimi pracovat.

palja
20. led 2024

@petlep normálně, zelená aplikace kalorické tabulky. A jsem ještě ve skupině na Facebooku, tam je i vysvětleno, jak tabulky správně nastavit. Od konce srpna jsem zhubla 20kg. Jsem spokojená.

hvezdicka09
20. led 2024

@petlep taky ta zelená aplikace..za deset dni tři kila dole. Vím ze je to jen voda, ale citim de lip, nejsem nafouknuta.. je to super 😊

cilkat
21. led 2024

Hele ono snad ani moc jiných aplikací, než ty zelený tabulky není, ne? Dá se to všemožně nastavit a tak, ale o žádné jiné skutečně aplikaci nevím.

petlep
autor
21. led 2024

@cilkat já se tím nikdy nezabývala tak děkuji za zkušenosti ✊

cilkat
21. led 2024

@petlep Já si na ně zvykla při těhotenské cukrovce a hlídání sacharidů, ale podle mě mají v základu strašně nízko nastavené tuky (na nějakých 5% celkového energetického přijmu) a vlastně nikdy se mi je nepodařilo přenastavit tak, aby mi při té těhotenské cukrovce seděly, takže pokud se do nich pustíš, nezapomínej, že je to vlastně jen jeden pohled na to, jak má vypadat vyvážená strava a nehoď se úplně nutně za zelenými čísly 😉 .

fire85
21. led 2024

@petlep kaloricke tabulky jsou jediná aplikace kaloricke tabulky, skupina je i na Fb.