Co vám pomáhá na lepší trávení a proti nadýmání? Ráno pohoda břicho a večer jak před porodem. Nafouklá a těžko od žaludku. Mám teda dost problém s jídlem. Nejím maso a sladké. Vím jim málo ale často nemám na jídlo chuť. Většinou to u mě vypadá takto: ráno pečivo sýr šunka rajče, svačina jogurt, oběd polévka někdy rýže nebo těstoviny s omáčkou, odpoledne jabko a večeře většinou salát. Je to strašný vím. Chtěla bych to změnit a něco i zhubnout. Jenže prostě se nemůžu donutit. Děkuji za rady
Tekutiny, pitný režim. Dělá to hodně.
@mumynek holka,já jedla všechno,řekla bych tenkrát až moc. A stejně mi kaloricka kalkulačka hlásila,že mám o 15% větší výdej energie,než příjem. Pohyb je ta zázračná dieta 😉😁 plus samozřejmě i jídlo. Bez něj je to propad do metabolickych poruch,plus tukové zásoby tam,kde je nechceme (břicho,boky)
nejsem dietarka,ani těžký sportovec,ale prošla jsem si jak lehkou nadváhou,tak i podvyzivou. Obojí souviselo s příjmem a vydejem
Dobře na nastartování spalování funguje sklenice vlažné vody ráno nalačno.
Já bych zkusila vyhodit Laktozu... Občas mám takovéhle stavy, dám si dva týdny komplet bez laktozy a pak je líp 🙂
Změnila bych jídelníček, více vlákniny, cvičení a pravidelný pitný režim.
Myslím, že je velmi důležité volit doplňky stravy a také cvičení, popřípadě nějaké stroje.
@mumynek mě pomohlo vynechat komplet bílou mouku a naopak jsem maso jedla, neumím si to představit bez masa 🙂