Zdravím, prosím vás mám otázky na ty z vás co měli hormonální tělísko.. jestli jste po něm přibrali a pak když se vyndalo se nakoplo hubnutí.. s tím tělískem mi nejde zhubnout. Děkuji
@annoonniimm už mám hormonální tělísko podruhé a chuť na jídlo ani váhu neovlivňuje
@annoonniimm mám třetí tělísko a nic, žádné chutě nebo přibírání jsem nikdy nepozorovala
@annoonniimm záleží zda máte Ms někdy hormonální telisko nastaví hormony že není Ms a je přechod tím může tělo zadržovat vodu a váha jde nahoru nektere ženy to tak mají
@annoonniimm já mám tělísko od října, konkrétně Levosert, vliv na chutě a váhu u mě nemělo.
@gats řekla bych že je více žen které to tak mají když telisko zastaví Ms tělo si myslí že už jde žena do předchodu a může zadržovat vodu ,vypadat vlasy ,psychicky bejt naladova , navali atd když to ženy vyndali vše se vrátilo zpět stačí se podívat na netu jsou na to i dotazy různé ...a pár známých mám v okolí které to řešili každá jsme jiná a máme jiné tělo
@1pomnenka Já jim celý život stejně, s tělískem v tomto ohledu nepozoruju žádnou změnu. Ale zatímco jsem celý dospělý život nedokázala nabrat nic navíc (byla jsem až dost hubená - 50kg), s tělískem mi hnedle naskočilo 6kg nahoru a to se stabilně (už 3 roky) drží. Jsem tedy přesvědčená, že u mě to vliv na váhu má. Protože mimo to mám váhu dlouhodobě stabilní, nikam mi to nelítá kromě toho jednorázového přibrání během pár měsíců po jeho aplikaci
Po hormalnim telisku jsem pribrala+otoky. Po vyndanu voda sla pryc vcetne sileneho pms. Abych ale dala lila dolu zacla jsem s brutal dietou,kdyz tak do SZ. Nehormonalni telisko mi problem nedelalo.
Po tělísku samotném nepřibereš, přibereš jen tehdy, když nedokážeš ovládnout tu chuť k jídlu, která při tělísku je. Lékař na to upozorňuje, že může být zvýšená chuť k jídlu. Pak jdeš a vymlátíš chladničku a nehubneš.