Ahoj holky, já jsem nikde nenašla a tak se ptám. Užívám HA a jsem 9 měsíců po porodu a chci zhubnout a vytvarovat postavu po prvním dítěti. Dostala jsem teď k narozeninám tablety na hubnutí CGA 800. Budou mít vliv na HA?
Souhlasím, prášky na hubnutí ti jdou na játra, která už tak zatěžuješ antikoncepcí...
A máte jinak s CGA 800 někdo nějakou zkušenost?
CGA800 jsou v podstatě totožné s Green Coffee (obsahují kyselinu chlorogenovou). Konkrétně vám spíš poradí vaše lékařka. Obecně - jedná se o výtažek ze zelené kávy, údajně by mělo jít o přírodní produkt. Na internetu jsou k nalezení spíše negativní názory na tyto přípravky. Prodejci používají často agresivní metody propagace, sliby typu 14kg za 4 týdny, garance vrácení peněz a podobně...
to nevím, zda budou mít vliv, jen chci napsat, že ať už jakékoli prášky na hubnutí jsou pěkná svinstva..cpeš do sebe hnusy a jojo efekt bude 100%..není lepší chodit cvičit, změnit životosprávu a mít pohyb? jen mi přijde zbytečné ničit si tělo těmito hnusy ☹ vždyť je lepší cesta a hubnutí nikdy samo od sebe nejde, člověk pro to musí něco dělat..neber to špatně, nechci kritizovat, jen tohle je můj názor 😉