Budou mít tablety CGA 800 vliv na antikoncepci?

zlatik1
13. únor 2015

Ahoj holky, já jsem nikde nenašla a tak se ptám. Užívám HA a jsem 9 měsíců po porodu a chci zhubnout a vytvarovat postavu po prvním dítěti. Dostala jsem teď k narozeninám tablety na hubnutí CGA 800. Budou mít vliv na HA?

konikova
13. únor 2015

to nevím, zda budou mít vliv, jen chci napsat, že ať už jakékoli prášky na hubnutí jsou pěkná svinstva..cpeš do sebe hnusy a jojo efekt bude 100%..není lepší chodit cvičit, změnit životosprávu a mít pohyb? jen mi přijde zbytečné ničit si tělo těmito hnusy ☹ vždyť je lepší cesta a hubnutí nikdy samo od sebe nejde, člověk pro to musí něco dělat..neber to špatně, nechci kritizovat, jen tohle je můj názor 😉

fillipepi
13. únor 2015

Souhlasím, prášky na hubnutí ti jdou na játra, která už tak zatěžuješ antikoncepcí...

zlatik1
autor
14. únor 2015

A máte jinak s CGA 800 někdo nějakou zkušenost?

pestryjidelnicekcz
27. únor 2015

CGA800 jsou v podstatě totožné s Green Coffee (obsahují kyselinu chlorogenovou). Konkrétně vám spíš poradí vaše lékařka. Obecně - jedná se o výtažek ze zelené kávy, údajně by mělo jít o přírodní produkt. Na internetu jsou k nalezení spíše negativní názory na tyto přípravky. Prodejci používají často agresivní metody propagace, sliby typu 14kg za 4 týdny, garance vrácení peněz a podobně...