Zdravím vás děvčata. Mám na vás otázečku. Jsem v 9tt po úspěšném IVF/ET. Prcek je v pořádku, roste jak má a srdíčko bije jak o život ale v děloze mám od začátku těhu jaký si výrůstek asi zřejmě v místě kde se Drobek zavrtal. Při transferu byla děloha čistá. Doktoři to zatím moc neřeší, jen to hlídají a čeká se na 1. Screenink. Chtěla jsem se zeptat jestli jste náhodou neměla některá z vás něco podobného nebo jestli jste se s tim třeba nesetkali. Co by to mohlo být. Jestli to samo zmizelo nebo ne. Jsem z toho trochu nervózní, mám strach aby tam ten výrůstek za chvilku nezačal třeba prckovi vadit jak bude růst a nebo aby mu nějak neublížil. Na screenink jdu až za měsíc a mám obavu ze špatných zpráv. Je to naše vymodlené miminko. Prikládám i fotku. Předem děkuji za všechny odpovědi.
Ještě mě napadlo zda to nemůže být myom?
Vidíš tak myom mě nenapadl. Je to mé první těhotenství a s tímhle nemám zkušenost. Dekuju moc za tu poradnu určitě tam napíši.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Zkuste se obrátit na porodnickou poradnu na www.porodnice.cz.Sice nefunguje online,ale třeba se odpověď dozvíte ještě před screeningem.