Tak po 3 letech snažení a ani náznaku jakéhokoliv úspěchu, jdu zítra na transfer.
Nějak to zatím v té hlavě nedokážu zrealizovat, že se dostáváme do fáze,, buď a nebo,,.
Držím všem, kteří tohle podstupují, palce a přeji hodně sil <3 jednou se snad všechny dočkáme! Teď doufám, že snad konečně přijde řada na nás...
@haskre dekuji 😘 jak se citis? Jak jsi zvladla to cekani? Samozřejmě drzim palecky a preji hodne stesti a hlavne radosti
Držím palečky 🍀 já měla transfer 15.2, a to čekání je fakt nekonečný 😉
@linducha90 a jak to dopadlo?
Preji hodne stesti 😊 ja jsem 9dni po transferu. Jsem jak na trni jak vse dopadne 😌
@haluzska drzim palce 🍀🍀🍀
@bluehorse2020 začínáme 6tt, takže klepu na všechno ať to konečně vyjde 😉
@linducha90 🍀🍀🍀🍀
@bluehorse2020 dekuji citim se normálně,žádné priznaky nic a to čekání bych rekla,ze je na tom to nejhorsi 😄
@haskre kdy budes testovat? Do kdy zvladnes vydrzet? 😁
@bluehorse2020 to se uvidi😄ale 14 dni určitě nevydrzim....možná v pondělí🍀
@bluehorse2020 Taky držím pěsti 🍀🍀🍀
@bluehorse2020 moc drzim pesti! ✊✊🍀🍀
Držím moc palce, hodně štěstí 🍀✊
Ahohik..Tak jak jste dopadly ? U nas vcera krev a strasne nizke hcg ☹ tak jsme moc zklamani
@haluzska ja stale cekam 🙄 pristi ctvrtek mam jit na krev... A bojim bojim... Bohuzel z 9 embyrii zbylo pouze jedno, ktere mi dali 😪 takze musim doufat a verit!
Moc me mrzi, ze to u vas nedopadlo...
@bluehorse2020 a to je tve prvni IVF? Zkousela jsi uz testi? Doufej a ver drzim palecky 🙂 my s mamzelem uz cekame pres 5 let jestli se ten broucek rozhodne a stale nic ☹
@haluzska jj, je to me prvni IVF. Test jsem nezkousela, jednak by bylo asi jeste brzo a jednak se toho bojim, jak cert krize 😔 takhle, kdyz nic nevim, tak mam porad alespon nadeji..
Strasne se bojim zklamani... My cekame na mimi uz 3 roky, takze taky zadna slava 😖
@bluehorse2020 ja jsem taky odolavala ale 10den jsem zkusila a byla tam lehka druha carka 11den taky tak.. ale po odberu krve nizke HCG ☹ budu ti drzet pesti at je vse ok 🙂
@haluzska dekuji. Dnes jsem byla na krvi a stejne, tak jak mi potvrdil test doma mi bylo potvrzeno tehotenstvi ❤️ tak snad bude vse ok, ted uz se jen modlit...
Ahoj holky já jsem byla dnes na transferu.jaky jste měly režim po transferu? ležely jste nebo chodily do práce?
@bluehorse2020 moc gratuluji 🥰
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@bluehorse2020 drzim moc pesti🍀já jsme dneska tyden po transferu,tak to přeji at to vyjde❤️