Ahoj holky,zítra je to týden, co jsem měla vklad se dvěma embr.Je to už moje třetí Ivf.Po prvním kole (co mi hormony naseptaly,že těhotná jsem) jsem se musela rychle probrat z toho snění a teď nevím...Potřebuji se zeptat 🙏 je tu někdo kdo do odběru krve na HCG měl bolesti v podbřišku na Menzes a prsa bolely jakože nebolely??příznaky spíš že nic a přitom test byl pozitivní?jak poznat co je realita nebo se to poznat nedá???díky za odpovědi a všem co se zadařilo moc moc gratuluji
@katule1990 díky za odpověď!
@katule1990 dobrý den,dnes je to 10 den po Et a mám dvě čárky.jen doufám,že to nezpůsobuje amelgen..teď už jen čekat na výsledky krve...
@valentyna4 To je super zprava, drzim palce, at jde vse dobre 🙂.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@valentyna4 Za mě se to poznat nedá. Měla jsem pobolívání břicha úplně stejné jako před MS a úplně stejné jako při ET, který nedopadl. 9. den po KET jsem si udělala pro jistotu test s tím, že to nevyšlo a byly tam 2 čárky. Člověk má po IVF extrémní potřebu se pozorovat, takže případné příznaky těhotenství nemusí nic znamenat, stejně tak příznaky blížící se menstruace nemusí nic znamenat, rozhodující je test a pak odběr krve. Držím moc palce, ať to tentokrát dopadne 🙂!